Робот за прозорци Xiaomi Hutt DDC55
Икона нов продукт

Робот за прозорци Xiaomi Hutt DDC55

id s2953847
    Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
    Описание

    Незаменим помощник, когато става дума за миене на прозорци – това е Hutt DDC55. Вече няма нужда да използваш стълба и да излагаш живота си на риск, а ще наблюдаваш работния процес от дивана в хола си. 

    Неговата двойна вакуумна система и подвижност го правят подходящ не само за външно и вътрешно почистване на прозорци, но и за плочките в банята и кухнята, големи огледала и други. С един бутон решаваш дали да почисти зоната си веднъж или два пъти. За по-малко от три минути покрива квадратен метър. 

    1м² за 3 минути
    Xiaomi HUTT DDC55 идва с дистанционно управление. Почистването на 1 m² отнема около три минути. С функцията за аварийно спиране и вградената батерия, интелигентният уред за почистване на прозорци Hutt DDC55 може да работи още 20 минути, за да завърши процеса на почистване.

    Автоматично регулиране на капацитета на засмукване и откриване на грешки
    Оборудван с нова функция за обратна честота. Следователно той може автоматично да променя смукателната мощност от 2600 Pa на 3400 Pa, в зависимост от степента на замърсяване, което автоматично открива. Интегрирана AI функция открива всяко препятствия или рамка на прозорец с цел да предпази робота и да избегне падане.

    Без следи
    DDC55 няма задвижващи колела и затова не оставя следи по стъклените прозорци и други повърхности. Той е проектиран така, че дори при наситена с мръсотия микрофибърна кърпа, той ще се движи, без да оставя след себе си следи от мръсотия или видими ивици.

    Без падане
    Освен това има алгоритъм против падане и автоматично ще открива препятствия и ръбове, като например рамки на прозорци, и когато това стане, се придвижва в определена посока и продължава почистването.

    Лесен за работа
    Роботът е снабден с дистанционно, така че можеш лесно да направляваш всички процеси. Субкомпактното и удобно тяло на робота осигурява лесно пренасяне от стая в стая, така че да можеш да измиещ стъклените повърхности в целият дом.

    Характеристики:

    Тип почистване Сухо
    Скорост на почистване 4 min./m²
    Мощност 120W
    Бeзчeткoв мoтop Да
    Всмукателна мощност 2600Pa / 2800Pa / 3000Pa / 3200Pa / 3400Pa
    Устойчивост на съпротивление 180 кг.
    Издръжливост на гравитация до 7 кг.
    Ниво на шум 65 dB
    Батерия 650 mAh (20 минути с едно зареждане)
    Дължина на въжето 5 метра 
    Функции Гласови съобщения, Автоматично регулира силата на засмукване, Мокро почистване
    В комплекта Захранващ кабел с дължина 7.5 m, Обезопасяващо въже 5 m., Дистанционно, Пулверизатор за почистваща течност, Hutt DDC 55, 6 комплекта по два броя кърпи за почистване
    Цвят Бял или черен
    Размери 375 x 315 x 100 мм
    Гаранция 24 Месеца


    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

    Свързани продукти