Резерви Gillette Mach 3 Turbo, 8 броя
Описание

 

Резерви Gillette Mach 3 Turbo
 
   
Резерви Gillette Mach3 Turbo, 8 броя

Пакетът съдържа 8 Gillette MACH 3 Turbo резерви, с 3 Turbo ножчета, по-остри и по-прецизни от тези на самобръсначките за еднократна употреба, което намалява неприятното усещането за дразнещо бръснене дори при десетата употреба. Ползвайте резервите за бръснене Gillette MACH3 Turbo с ергономичната дръжка, за да осигурите безопасно боравене, без да се преплъзне от ръката ви, дори когато е мокра.
   
Насладете се на бръснене без зачервяване*

Gillette MACH 3 Turbo Sharpening Shanks са по-прецизни от Gillette Mach 3 или самобръсначки за еднократна употреба. Така че дори десетото бръснене с MACH 3 Turbo е по-удобно от първото обръсване със самобрасначка за еднократна употреба*.

*vs. Blue II Plus, **Две остриета vs. MACH3
   
Turbo, по-остри остриета, за по-удобно бръснене*

Остриетата Turbo са по-остри и имат антифрикционно покритие. Това по-лесно бръсне космите на брадата, за невероятен комфорт, без усещане за скубене и издърпване**. В допълнение, те са лесни за изплакване, оставяйки повече време, за да се насладите на фина кожа след всяко бръснене.

*vs. Blue II Plus, **Две остриета vs. MACH3
   
Два пъти повече защитни ленти за бръснене без зачервяване*

Усъвършенстваната система за защита на кожата на Mach3 се състои от ребра, които разтягат кожата и подготвят космите от брадата за рязане, което прави бръсненето по-лесно, по-удобно* и предлага допълнителна защита срещу случайно срязване.

*в сравнение със самобръсначката Blue II Plus за еднократна употреба
   
Кога да замените остриетата

Gillette MACH 3 Turbo включва допълнително сцепление, благодарение на основата с гел*, което осигурява лесно плъзгане върху кожата, за да се предотврати дразненето. Лентата избледнява, за да индикира, когато вече бръсненето не е оптимално и лесно се заменя с нова резерва Gillette MACH3 Turbo.

*в сравнение с MACH 3
   
Подвижна глава за лесно бръснене

Подвижния край се плъзга с лекота по контурите на лицето, като осигурява оптимален контакт на остриетата с кожата, разпределяйки натиска върху разтегната повърхност за по-лесно и по-удобно бръснене.

*в сравнение със самобръсначката Blue II за еднократна употреба
   
Лесна употреба

Дръжката на самобръсначката е ергономично проектирана, за да позволява безопасно боравене, без преплъзване от ръката ви, дори когато е мокра. Дръжките на MACH 3 са съвместими с всички ножове MACH 3 за допълнителна гъвкавост.


    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти
    Свързани продукти