Разклонител със защита ЕТС 3X16A 1,5M С КЛЮЧ И ЗАЩИТА 73911
ОписаниеХарактеристики

Забравете за хаоса от кабели и недостига на контакти! Представяме ви Разклонител със защита ЕТС 3X16A 1,5M С КЛЮЧ И ЗАЩИТА 73911 - вашето надеждно решение за електрическа организация в дома или офиса.

С три удобни гнезда, този разклонител от марката ЕТС е идеален за всяко пространство, където се нуждаете от допълнителни контакти, без да правите компромис със сигурността. С дължина на кабела от 1.5 метра, той предлага достатъчно гъвкавост, за да достигне до всеки ъгъл на стаята, като същевременно поддържа елегантен и чист вид със своя стилен бял цвят.

Освен функционалността, Разклонител ЕТС се грижи и за вашата безопасност. Със защита от пренапрежение, той гарантира, че вашите устройства са защитени от възможни електрически удари. Детската защита е още един важен елемент, който осигурява спокойствие на родителите, като предотвратява случайно вкарване на предмети в контактите.

За допълнително удобство, разклонителят е оборудван с ключ, който позволява лесно включване и изключване без да се налага издърпване на щепсела. Това е идеално решение за спестяване на енергия и намаляване на електрическата консумация, когато устройствата не се използват.

Техническите характеристики на този разклонител включват работно напрежение от 220V и максимален ток до 16A, което го прави подходящ за повечето домакински уреди. С три проводника със сечение 3 x 1.5 mm2 и влагозащитеност IP20, той е създаден да издържа на ежедневната употреба и да осигурява надеждност.

С двугодишна гаранция, можете да бъдете сигурни, че инвестицията ви в Разклонител ЕТС е защитена. Този продукт е създаден да удовлетвори нуждите на съвременния потребител, който търси качество, сигурност и функционалност в едно.

Ако сте човек, който цени реда и безопасността, този разклонител е идеален за вас. Той е подходящ както за млади професионалисти, така и за семейства, които се нуждаят от допълнителни контакти за своите множество устройства. Независимо дали сте сам или имате деца, които играят наоколо, Разклонител ЕТС предлага мир на ума със своите безопасностни функции.

Открийте повече висококачествени Разклонители ЕТС и оборудвайте вашия дом или офис с най-доброто. За още разнообразие от Разклонители, посетете нашия уебсайт и изберете това, което най-добре отговаря на вашите нужди.

С Разклонител със защита ЕТС 3X16A 1,5M С КЛЮЧ И ЗАЩИТА 73911, вие не само получавате удобство и функционалност, но и инвестиция в безопасността и спокойствието на вашето домакинство. Нека вашият дом бъде модерен и организиран, с грижа за всеки детайл.




    Виж още Разклонители

    Технически характеристики

    Цвят:  Бял
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти