Разклонител ЕТС 5X16A 3M С КЛЮЧ 15931
ОписаниеХарактеристики

Защо да се ограничавате с едно електрическо гнездо, когато можете да имате пет? Представяме ви Разклонител ЕТС 5X16A 3M С КЛЮЧ 15931 - вашето надеждно решение за многобройните електрически устройства у дома.

С бял, елегантен дизайн, този разклонител на марката ЕТС е създаден да се впише безпроблемно във всеки интериор. С дължина на кабела от 3 метра, той предоставя достатъчно пространство, за да свържете устройствата си там, където ви е удобно, без да се притеснявате за разстоянието до най-близкия щепсел.

С пет гнезда на ваше разположение, Разклонител ЕТС ви позволява да зареждате и използвате множество устройства едновременно. Всяко гнездо е оборудвано с детска защита, осигуряваща безопасност за най-малките членове на семейството. Изключително полезна функция е и наличието на ключ, който ви дава възможността да спрете тока към всички устройства наведнъж, спестявайки енергия и удължавайки живота на електрониката ви.

С работно напрежение от 220V и максимален ток до 16A, този разклонител е идеален за по-тежки електрически натоварвания, като същевременно гарантира безопасността на свързаните устройства. Въпреки че не предлага защита от пренапрежение, качествените материали и изработка на ЕТС осигуряват надеждност и дълготрайност, подкрепени с 6 месеца гаранция.

Потребителите, които избират Разклонители ЕТС, обикновено търсят удобство и функционалност в ежедневието си. Те са хора, които ценят високото качество и безопасността, предлагани от доказани марки. Независимо дали сте самостоятелно живеещ индивид или част от голямо семейство, този продукт е създаден да отговори на вашите нужди и да улесни вашето ежедневие.

Избирайки Разклонител ЕТС 5X16A 3M С КЛЮЧ 15931, вие инвестирате в продукт, който ще ви служи верно дълго време. Не позволявайте ограниченото количество гнезда да ви спъват - разширете възможностите си и се насладете на свободата, която този разклонител предлага.

Ако търсите още варианти за разклонители или искате да разгледате други продукти от марката ЕТС, можете да посетите нашия уебсайт. Открийте множество качествени Разклонители ЕТС и изберете най-подходящия за вашите нужди.

В нашата секция с разклонители ще откриете широка гама от продукти, които ще ви помогнат да управлявате електрическите си устройства по-ефективно и безопасно. Независимо дали за дома, офиса или работилницата, Верига магазини ЗОРА е тук, за да ви предложи решенията, от които се нуждаете.

Изберете Разклонител ЕТС 5X16A 3M С КЛЮЧ 15931 и се насладете на комфорта и сигурността, които той предоставя. Вашият дом заслужава качествени и надеждни аксесоари, които да улеснят вашия живот и да ви предпазят от ежедневните притеснения, свързани с електричеството.




    Виж още Разклонители

    Технически характеристики

    Цвят:  Бял
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти