Разклонител ЕТС 5X16A 3M 15031
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да умножите възможностите на едно електрическо гнездо? Разклонител ЕТС 5X16A 3M 15031 е идеалният избор за всеки, който търси надеждност и сигурност в ежедневието.

С пет гнезда на разположение, този разклонител на марката ЕТС е перфектен за дома или офиса, където често се налага едновременното свързване на множество устройства. Дължината на кабела от 3 метра осигурява достатъчно пространство за маневриране и удобство при подреждането на работното пространство, без да се налага да се притеснявате за достигането до най-близкото електрическо гнездо.

Въпреки че липсва ключ за включване и изключване, този разклонител е оборудван с детска защита, което го прави безопасен избор за домове с малки деца. Работното напрежение от 220 волта и максималният ток от 16 ампера гарантират, че вашите устройства ще работят безпроблемно, без риск от претоварване.

Белият цвят и компактният дизайн на разклонителя ЕТС се вписват естетически във всяка среда, а качествените материали и изработка подсигуряват дълготрайност и надеждност. С гаранция от 6 месеца, можете да бъдете сигурни, че придобивате продукт, който ще служи верно с течение на времето.

С този разклонител, вие не само увеличавате броя на електрическите си гнезда, но и инвестирате в сигурността на своите електронни устройства. Независимо дали сте млад професионалист, който търси функционалност и ефективност в организацията на работното място, или родител, който иска да осигури безопасна домашна среда за своите деца, Разклонител ЕТС 5X16A 3M 15031 е продуктът, който отговаря на вашите нужди.

Ако се интересувате от разширяване на вашата колекция от разклонители, не пропускайте да разгледате и другите предложения на марката ЕТС. Посетете нашия уебсайт и открийте разнообразие от висококачествени продукти, които ще улеснят вашия ежедневен живот. За повече информация и още продукти от същата категория и марка, кликнете тук: Разклонители ЕТС.

Избирайки Разклонител ЕТС 5X16A 3M 15031, вие инвестирате в качество и безопасност. Не позволявайте ограниченото количество електрически гнезда да ви спъват в ежедневието или работата. Осигурете си свободата да свързвате всичките си устройства едновременно, без да правите компромис с безопасността и удобството.




    Виж още Разклонители

    Технически характеристики

    Цвят:  Бял
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти