Разклонител ЕТС 5X16A 1,5M С КЛЮЧ 15911
ОписаниеХарактеристики

Забравете за проблемите с недостига на контакти и разпределете електричеството у дома с лекота и увереност! Представяме Ви Разклонител ЕТС 5X16A 1,5M С КЛЮЧ 15911 – Вашият надежден помощник в бита.

Създаден от утвърдения бранд ЕТС, този разклонител е идеален за всяко домакинство, което търси качество и безопасност. С пет гнезда за захранване, той предлага достатъчно пространство за всичките Ви електрически устройства. Дължината на кабела от 1.5 метра позволява удобно разполагане на разклонителя, където е най-необходимо, без да се налага пренареждане на мебелите.

Една от ключовите характеристики на този продукт е наличието на ключ, който Ви дава възможност да прекъсвате захранването към всички устройства едновременно, без да издърпвате всеки един щепсел. Това не само спестява енергия, но и удължава живота на Вашите електрически апарати.

За семействата с малки деца, детската защита е незаменима функция, която гарантира безопасността на най-малките изследователи. Разклонителят е проектиран с мисъл за безопасността, като липсата на защита от пренапрежение се компенсира със стабилното работно напрежение от 220V и максимален ток от 16A, което е достатъчно за повечето домакински нужди.

Изчистеният бял цвят на разклонителя пасва идеално на всяка среда, а изработката му от висококачествени материали гарантира дълготрайност и надеждност. С три проводника и сечение от 3 x 1.5 mm2, той е създаден да издържа на ежедневната употреба без проблеми. Влагозащитеността с клас IP20 осигурява допълнителна увереност при употреба в сухи вътрешни помещения.

С шестмесечна гаранция, Разклонители ЕТС са синоним на качество и доверие. Този разклонител е перфектен за хора от всякаква възраст, които ценят удобството и безопасността в своя дом. Независимо дали сте млад професионалист, който работи от вкъщи, или родител, който се грижи за семейството, този продукт ще отговори на Вашите нужди.

Придобиването на Разклонител ЕТС 5X16A 1,5M С КЛЮЧ 15911 е инвестиция в комфорта и безопасността на Вашия дом. Отличаващ се с простота в употребата и висока функционалност, той е предпочитан избор за потребители, които търсят надеждност без излишни усложнения.

Посетете нашия уебсайт и разгледайте богатото разнообразие от Разклонители, за да намерите идеалния за Вас. И ако сте впечатлени от качеството на ЕТС, не пропускайте да разгледате и другите продукти на марката, като посетите Разклонители ЕТС. Създайте уют и безопасност във Вашия дом с продукти, на които можете да разчитате!

Не позволявайте ограниченията в контактите да Ви спират от ежедневните задачи и удоволствия. С Разклонител ЕТС 5X16A 1,5M С КЛЮЧ 15911, Вие сте готови за всяко предизвикателство, което денят може да Ви предложи. Защитете своите устройства и осигурете безопасност за своето семейство с един умен избор.




    Виж още Разклонители

    Технически характеристики

    Цвят:  Бял
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти