Разклонител ЕТС 4X16A 3M С КЛЮЧ 14931
ОписаниеХарактеристики

Имате ли нужда от допълнителни контакти у дома, които да са безопасни и надеждни? Представяме ви Разклонител ЕТС 4X16A 3M С КЛЮЧ 14931 – вашето идеално решение за удобство и сигурност в ежедневието.

Произведен от утвърдения бранд ЕТС, този разклонител е синоним на качество и дълготрайност. С шестмесечна гаранция, той предлага спокойствие и увереност в избора ви. С четири гнезда, разклонителят осигурява достатъчно място за всичките ви електрически устройства, а дължината на кабела от 3 метра ви дава свободата да го поставите точно там, където имате нужда от него.

Една от най-важните характеристики на Разклонители ЕТС е наличието на ключ, който ви позволява да контролирате захранването, без да изключвате устройството от контакта. Това е удобно, икономично и предпазва вашите устройства. Въпреки че този модел не разполага със защита от пренапрежение, той е оборудван с детска защита, което го прави безопасен избор за домове с малки деца.

Работното напрежение от 220 волта и максималният ток от 16 ампера гарантират, че разклонителят може да се справи с повечето домакински уреди. Благодарение на белия си цвят, той се вписва дискретно във всяка обстановка, а с три проводника със сечение 3 x 1.5 mm2, той е достатъчно здрав, за да издържи на ежедневната употреба.

Когато става въпрос за удобство и функционалност, разклонителите са неизменна част от всеки модерен дом. Подходящ както за млади професионалисти, така и за семейства, разклонителите ЕТС са идеални за хора, които ценят организацията и безопасността. Те са също така отличен избор за хора с активен начин на живот, които се нуждаят от бърз и лесен достъп до захранване за своите множество устройства.

Стилът и тонът на този продукт са съобразени с потребителите, които търсят практични решения за своя дом или офис. Разклонител ЕТС 4X16A 3M С КЛЮЧ 14931 е продукт, който може да се използва ежедневно и е с дълъг жизнен цикъл, което го прави изгодна инвестиция за всяко домакинство.

Покупката на разклонител често се основава на необходимостта от допълнителни контакти и удобство. Потенциалните бариери за покупка могат да бъдат свързани с въпроси за безопасността и качеството на продукта. Ето защо, избирайки Разклонител ЕТС 4X16A 3M С КЛЮЧ 14931, вие се доверявате на марка с доказана репутация и получавате продукт, който отговаря на високи стандарти за безопасност и надеждност.

За тези, които желаят да разгледат повече продукти от същата категория и марка, могат да посетят следния линк: Разклонители ЕТС. Тук ще откриете множество варианти, които да отговорят на вашите специфични нужди и предпочитания.

В заключение, Разклонител ЕТС 4X16A 3M С КЛЮЧ 14931 е продукт, който предлага оптимално съчетание между функционалност, безопасност и стил. Той е универсален помощник в домакинството, който улеснява ежедневието и предоставя допълнителна защита за вашите устройства и семейство.




    Виж още Разклонители

    Технически характеристики

    Цвят:  Бял
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти