Разклонител ЕТС 3X16A 5M 13051
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да умножите удобството в дома си? Представяме ви Разклонител ЕТС 3X16A 5M 13051 – надежден избор за всеки, който цени безопасността и функционалността.

С бял, елегантен дизайн, този разклонител на марката ЕТС се вписва перфектно във всяко пространство. С дължина на кабела от цели 5 метра, той предоставя свободата да подредите електрическите устройства във вашия дом или офис така, както най-добре ви устройва, без да се притеснявате от досадните къси кабели.

Този модел разполага с три гнезда, което го прави идеален за едновременното свързване на няколко устройства. Въпреки че не разполага с ключ и защита от пренапрежение, Разклонител ЕТС е оборудван с детска защита, което го прави безопасен избор за домове с малки деца. Работното напрежение от 220V и максимален ток от 16A гарантират, че той може да се справи с повечето електроуреди в бита.

С гаранция от 6 месеца, този разклонител е сигурна инвестиция, която ще ви служи вярно дълго време. Сечението на трите проводника от 1.5 mm2 е допълнително доказателство за качеството и издръжливостта на продукта.

Ако сте младо семейство, което търси практични решения за своя дом, или професионалист, който има нужда от надеждна електрическа инфраструктура в офиса, Разклонител ЕТС 3X16A 5M 13051 е продуктът, който ще удовлетвори вашите нужди. Той е прост, но в същото време изключително функционален, и може да бъде лесно скрит или интегриран в интериора на помещението.

За тези, които обмислят покупката на разклонител, е важно да знаят, че този продукт е създаден да улесни ежедневието, като предостави удобен и сигурен начин за свързване на множество устройства. Избирайки Разклонители ЕТС, вие залагате на марка с доказано качество и надеждност.

Посетете нашия уебсайт, за да разгледате и други продукти от категорията Разклонители, които могат да бъдат полезни за вашия дом или офис. И ако търсите продукти от същата марка, не пропускайте да разгледате и Разклонители ЕТС, за да намерите най-доброто за вашите нужди.

В заключение, Разклонител ЕТС 3X16A 5M 13051 е продукт, който предлага оптимално съотношение между цена и качество, безопасност и удобство. Независимо дали сте родител, студент или бизнесмен, този разклонител ще ви помогне да организирате вашето пространство по-ефективно и да осигурите енергия за всички вашите устройства.




    Виж още Разклонители

    Технически характеристики

    Цвят:  Бял
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти