Разклонител ЕТС 3X16A 3M С КЛЮЧ 13931
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да зареждате множество устройства едновременно, без да се притеснявате за безопасността и удобството? Представяме ви Разклонител ЕТС 3X16A 3M С КЛЮЧ 13931 - надеждният помощник в дома и офиса, който прави живота ви по-лесен.

С три гнезда и дължина на кабела от 3 метра, този разклонител от марката ЕТС е идеален за всеки, който има нужда от допълнителни контакти, но не иска да жертва безопасността. Ключът за включване и изключване ви дава контрол над електрическите устройства, като същевременно помага за спестяване на енергия, когато те не се използват.

За родителите безопасността на децата е от първостепенно значение, затова разклонителят разполага с детска защита, която предотвратява случайния достъп до електричеството. Със своето работно напрежение от 220V и максимален ток от 16A, той е достатъчно мощен, за да поддържа безпроблемната работа на вашите устройства.

Изчистеният бял цвят на разклонителя се вписва елегантно във всяко пространство, а качествените материали гарантират дълготрайност и надеждност. С три проводника със сечение 3 x 1.5 mm2, той е проектиран да издържа на ежедневната употреба, като в същото време е лесен за подреждане и съхранение.

Въпреки че този модел не предлага защита от пренапрежение, той е с клас на влагозащитеност IP20, което го прави подходящ за употреба в сухи вътрешни помещения. Така можете да бъдете спокойни, че вашите електрически устройства са в безопасни ръце.

Ако търсите разклонители с високо качество и надеждност, разгледайте нашия асортимент от продукти на марката ЕТС. Посетете Разклонители ЕТС и открийте идеалния разклонител за вашите нужди.

Без значение дали сте млад професионалист, който търси удобство и функционалност в бързото ежедневие, или родител, който се стреми към безопасност и ефективност в домакинството, Разклонител ЕТС 3X16A 3M С КЛЮЧ 13931 е продуктът, който отговаря на вашите изисквания. С шестмесечна гаранция, той предлага спокойствие и сигурност, че сте направили правилния избор.

Не пропускайте да разгледате и другите разклонители в нашия онлайн магазин, където ще откриете разнообразие от решения за вашите електрически нужди. Със сигурност ще намерите точния продукт, който да допринесе за комфорта и удобството във вашия дом или офис.

Верига магазини ЗОРА е мястото, където качеството и клиентското удовлетворение са на първо място. Изберете Разклонител ЕТС 3X16A 3M С КЛЮЧ 13931 и се насладете на безпроблемната употреба на всичките си устройства без допълнителни главоболия.




    Виж още Разклонители

    Технически характеристики

    Цвят:  Бял
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти