Радиоуправляеми контакти с дистанционно управление HAMA 223581, 3500W

Радиоуправляеми контакти с дистанционно управление HAMA 223581, 3500W

id s2488010
ОписаниеХарактеристики

Забравете за търсенето на превключвателя в тъмното, сега контролът над осветлението и електрониката е във вашите ръце! Представяме ви иновативните радиоуправляеми контакти с дистанционно управление HAMA 223581, които превръщат всяко ъгълче на дома или офиса ви в лесно достъпно и управляемо място.

С мощност до 3500W и захранващо напрежение от 230V, тези контакти на марката Hama са идеалният избор за управление на високомощни устройства. Без значение дали става въпрос за домашна техника или офис оборудване, тези контакти ще се справят с всяко предизвикателство.

С две гнезда и нулева дължина на кабела, те предлагат максимална гъвкавост и удобство при позиционирането. Дизайнът е съобразен със съвременните интериорни решения, като предлага елегантен бял цвят и изработка от висококачествен синтетичен материал. Типът на контактите е стандартен, подходящ за шуко и евро включвания.

За сигурността на най-малките е помислено със защита за деца, а оптичният индикатор ще ви уведомява за статуса на устройството. Със сигурност радиоуправляемите контакти HAMA са предназначени за тези, които ценят комфорта и безопасността в своя дом или офис.

Интегрираните радиоуправляеми контакти са не само практични, но и интуитивни за употреба. С дистанционното управление можете да включвате и изключвате устройства от разстояние, което е идеално за тези, които обичат да имат контрол над своето пространство без да стават от мястото си.

Ако сте технологично ориентиран потребител, който търси удобство и ефективност в ежедневието, тези Разклонители са идеалният избор за вас. Те са създадени да улеснят живота ви, като ви предоставят възможността да управлявате вашите електрически устройства с едно натискане на бутон.

За тези, които търсят разнообразие и искат да разгледат още продукти от същата категория и марка, може да посетите следния линк: Разклонители Hama. Тук ще откриете широка гама от решения, които да допълнят вашата смарт домашна система.

С двегодишна гаранция, радиоуправляемите контакти HAMA са инвестиция в комфорта и сигурността, която си заслужава. Независимо дали сте млад професионалист, който търси удобство в забързаното ежедневие, или родител, който иска да осигури безопасна среда за своите деца, този продукт е създаден да отговори на вашите нужди.

Изберете интелигентното решение за вашето пространство с радиоуправляемите контакти с дистанционно управление HAMA 223581 и преобразете начина, по който взаимодействате с вашата домашна или офис електроника. Вашето удобство е само на едно натискане на бутон разстояние.




Виж още Разклонители

Технически характеристики

Цвят:  Бял
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти