Протектор за дисплей Cellularline SAMSUNG GALAXY A50 ЗАКАЛЕНО СТЪКЛО

Протектор за дисплей Cellularline SAMSUNG GALAXY A50 ЗАКАЛЕНО СТЪКЛО

id s453080
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Защитете вашия смартфон като професионалист с Протектор за дисплей Cellularline SAMSUNG GALAXY A50 ЗАКАЛЕНО СТЪКЛО. Вашето устройство заслужава най-доброто, а това закалено стъкло е синоним на издръжливост и качество.

С твърдост 9H, този протектор за дисплей е създаден да издържа на удари и надрасквания, които са неизбежни в ежедневието. Представете си спокойствието да знаете, че екранът на вашия телефон е защитен дори когато падне от джоба ви или се сблъска с ключовете в чантата.

Функцията PERFECT FIT гарантира, че протекторът ще се слее перфектно с предната част на устройството, като по този начин не само защитава, но и запазва оригиналния дизайн и естетика на телефона. Без излишни краища или неудобства – просто елегантна и ефективна защита.

Иновативната технология за самозалепяне улеснява инсталацията до краен предел – просто поставяте протектора върху екрана и той автоматично елиминира въздушните мехурчета. Забравете за досадното натискане и изглаждане, което често се изисква при други протектори.

Изборът на Протектори за дисплей е важен за всеки, който иска да запази своя телефон в оптимално състояние за по-дълго време. Независимо дали сте бизнес професионалист, който разчита на своя смартфон за работа, или студент, който постоянно е в движение, този протектор предлага сигурността, от която се нуждаете.

Ако сте родител, който иска да предпази телефона на детето си, или просто искате да се погрижите за собствения си апарат, Протектор за дисплей Cellularline е идеалният избор. Той не само предпазва от физически увреждания, но и помага за запазване на по-висока препродажбена стойност на устройството.

За още повече варианти и за да откриете перфектния протектор за вашето устройство, разгледайте нашия асортимент от Протектори за дисплей Cellularline. Намерете най-добрата защита за вашия телефон сред широката гама продукти, които предлагаме.

Не забравяйте, че Протектори за дисплей са не само практически, но и икономически изгодни. Инвестицията в качествен протектор може да ви спести значителни средства от бъдещи ремонти на екрана. Пазете своя SAMSUNG GALAXY A50 в безупречно състояние с протектор от Cellularline и се наслаждавайте на безгрижно използване всеки ден.

Във Верига магазини ЗОРА винаги се стремим да предложим продукти, които отговарят на високите стандарти на нашите клиенти. С Протектор за дисплей Cellularline вие получавате не само защита, но и качество, на което може да разчитате.



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти