Протектор Belkin ScreenForce TemperedGlass Privacy Anti-Microbial Screen Protection за iPhone 14 Pro
Описание

Допълнителна здравина и поверителност

Защитеният екран с покритие за поверителност от TemperedGlass предлага функция за поверителност, която затъмнява екрана отстрани в портретен режим, като същевременно ви позволява да споделяте съдържание, когато искате, в хоризонтален режим. Произведен от първокласно японско стъкло, той запазва плъзгането и усещането на екрана и е обстойно тестван, за да осигури яркостта, остротата и яснотата, които очаквате от вашия iPhone. Проектирано е да работи с функцията Dynamic Island на iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max - няма физически изрез, така че зоната остава гладка на допир.

Защитете спокойствието си.
Където и да отидем, телефоните ни събират микроби - от пръстите, джобовете, чантите или седалките на автомобила. Стъклото съдържа антимикробен агент, за да предпази продукта от развитието на микроби, които причиняват обезцветяване и разграждане.

Усъвършенствана защита срещу надраскване и удари
Нашата защита на екрана от закалено стъкло осигурява многостепенна защита и е обстойно тествана, за да издържи на дълбоки повреди, причинени от случайни изпускания и удари. Освен това я подлагаме на строги тестове, за да защитим екрана ви от повреди на повърхностно ниво при контакт с твърди метални предмети, като ключове и монети. Доказаната при тестовете твърдост от 9H** е най-високото налично ниво на защита от надраскване.

Запазете екрана си личен.
Поверителността на TemperedGlass ви позволява да се наслаждавате на пълна поверителност на екрана в портретен режим, като запазвате имейлите, текстовите съобщения и снимките си защитени от любопитни очи. Ако искате да споделите това, което е на екрана ви, просто обърнете телефона си в хоризонтален режим за безпрепятствен изглед от всички ъгли.

Видима яснота.
Тестваме нашите защити за екрани по най-високите стандарти на оптометрията. Проектирани и изработени от висококачествено, издръжливо японско стъкло, за да осигурят яркостта, остротата и детайлите, които очаквате от екрана на вашия iPhone.

Предимства:

  • Висококачествено химически обработено японско закалено стъкло
  • Усъвършенствана защита от удар
  • Двупосочен филтър за поверителност
  • Проектиран да работи с Dynamic Island
  • Стъклото съдържа антимикробен агент за защита на протектора на екрана от развитие на микроорганизми
  • Тавичка Easy Align за лесно, прецизно и без балончета нанасяне
  • Ограничена доживотна гаранция


    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти
    Свързани продукти