Протектор 3mk FlexibleGlass Huawei Nova 8i

Протектор 3mk FlexibleGlass Huawei Nova 8i

id s1370562
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Невидима защита
Знаем, че оригиналният външен вид на смартфона е важен. Ето защо създадохме стъкло, което не само осигурява перфектна защита на екрана, но и е почти невидимо.

По-малко от половин милиметър е дебелината, която е трудно да се види и усети под пръста ви. Благодарение на това имате усещането, че пръстът ви се плъзга по гладко стъкло.
Имате нужда от солидна защита в дискретна форма?
Изберете FlexibleGlass™!

Силна защита, както никога досега
Укрепването на екрана с 250% прави разликата. С нашия Flex падането от височина върху твърда повърхност ще стане безвредно за екрана на телефона ви.

Хибридът абсорбира енергията на удара и ефективно предпазва дисплея от напукване. Следователно с FlexibleGlass™ можете да използвате телефона си без стрес дори при катерене по скали.

Идеално гладък екран
FlexibleGlass™ е изключително устойчив на надраскване благодарение на допълнителния керамичен слой, който осигурява твърдост на стъклото 7H. Благодарение на нашия хибрид можете да сте сигурни, че екранът на телефона ви ще бъде като нов дори след продължителна употреба.

Можете да носите смартфона в джоба или чантата си заедно с ключовете си и нашето стъкло ще се погрижи да не се появи нито една драскотина върху дисплея.



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти