Процесор Intel Raptor Lake i9-14900KF 24 Cores 3.2 GHz (Up to 6.0 GHz) 36MB, 125W, LGA1700, BOX, No Graphics

Процесор Intel Raptor Lake i9-14900KF 24 Cores 3.2 GHz (Up to 6.0 GHz) 36MB, 125W, LGA1700, BOX, No Graphics

id s2517134
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Искате ли несравнима мощ и производителност за вашия компютър? Представяме ви процесора, който ще преобрази вашето компютърно преживяване – Intel Raptor Lake i9-14900KF!

Със своите впечатляващи 24 ядра и работна честота от 3.2 GHz, която може да достигне до 6.0 GHz с Turbo Boost, този процесор от серията Intel Core i9 е създаден да задоволи нуждите на най-взискателните геймъри, професионални дизайнери и инженери. Със своите 16 физически и 24 логически ядра, той е готов да се справи с многозадачността, която съвременният цифров свят изисква.

С 36 MB кеш памет и технология на производство от 10 nm, този процесор гарантира бързина и ефективност при обработката на данни. Термичната мощност от 125 W показва, че Intel Raptor Lake i9-14900KF е създаден да работи интензивно, без да прави компромиси с производителността. Отключеният множител осигурява възможност за овърклокинг, което е истинско предимство за ентусиастите, които искат да изстискат максимума от своята система.

За разлика от други модели, този процесор не разполага с вграден графичен ускорител, което означава, че е предназначен за потребители, които предпочитат да инвестират в отделна, мощна видеокарта за своите специфични нужди. Това е идеалният избор за професионалисти в областта на 3D моделирането, видео обработката и разработката на софтуер, които изискват висококачествена графика.

С гаранция от 36 месеца, можете да бъдете сигурни в надеждността и дълготрайността на този процесор. Той е съвместим със сокет 1700, което го прави лесен за интегриране в съвременните дънни платки. Въпреки че в комплекта не е включен охладител, това ви дава свободата да изберете охладител, който най-добре отговаря на вашите индивидуални нужди и предпочитания.

За тези, които търсят върхови Процесори, Intel Raptor Lake i9-14900KF предлага перфектната комбинация от скорост, мощ и ефективност. Той е създаден да отговори на изискванията на професионалистите, които не правят компромиси с качеството и производителността в своята работа.

Ако сте в търсене на други висококачествени Процесори INTEL, Верига магазини ЗОРА предлага богат избор, който може да отговори на всички вашите нужди и предпочитания. Изберете най-доброто за вашата машина и се насладете на безпроблемна работа, игри и сърфиране в интернет.

С Intel Raptor Lake i9-14900KF, вие сте готови за бъдещето на компютърните технологии. Този процесор не е просто компонент – той е инвестиция във вашата продуктивност, креативност и успех. Подарете си мощта, която заслужавате, и вдигнете летвата на възможностите си на съвсем ново ниво!



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти
Свързани продукти