Процесор Intel Raptor Lake i9-14900K 24 Cores 3.2 GHz (Up to 6.0 GHz) 36MB, 125W, LGA1700, BOX

Процесор Intel Raptor Lake i9-14900K 24 Cores 3.2 GHz (Up to 6.0 GHz) 36MB, 125W, LGA1700, BOX

id s2517133
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Запознайте се с мощността на бъдещето, която вече е на разположение в настоящето - Процесор Intel Raptor Lake i9-14900K, създаден да задоволи изискванията на най-взискателните геймъри и професионалисти в областта на компютърните технологии.

Този впечатляващ процесор от последно поколение на INTEL е сърцето, което ще превърне вашия компютър в истинска звярска машина. С общ брой от 24 ядра, от които 16 са физически, и работна честота от 3.2 GHz, която може да достигне до удивителните 6.0 GHz с Turbo Boost, този процесор гарантира бързина и ефективност при всяка задача.

С голямата кеш памет от 36 MB и технологията на производство от 10 nm, Intel Raptor Lake i9-14900K осигурява висока производителност и бърза обработка на данни, което е от съществено значение за тежки приложения и игри с висока графика. Термичната мощност от 125 W е индикатор за високата ефективност на процесора при управление на топлината.

Интегрираният графичен ускорител Intel® UHD Graphics 770 предоставя отлично визуално изживяване без нуждата от допълнителна видеокарта, което е идеално за потребители, които търсят оптимизирано решение за мултимедия и ежедневна работа. Отключеният множител позволява на ентусиастите да овърклокват процесора за още по-висока производителност.

С гаранция от 36 месеца, Intel Raptor Lake i9-14900K е инвестиция, която обещава дългосрочна надеждност и стабилност. Този процесор е идеален за професионалисти в областта на видео обработката, 3D моделирането и софтуерните разработчици, както и за геймъри, които искат да изживеят игрите си в максимални настройки без компромиси в производителността.

За тези, които търсят най-доброто от света на Процесори, Intel Raptor Lake i9-14900K предлага перфектния баланс между мощ и интелигентност. Неговата способност да обработва множество задачи едновременно, без да прави компромис със скоростта, го прави незаменим помощник в динамичното ежедневие на съвременния човек.

Искате ли да разгледате още варианти на Процесори INTEL? Посетете нашия уебсайт и открийте широката гама от върхови процесори, които ще отговорят на всички вашите изисквания: Процесори INTEL.

С Intel Raptor Lake i9-14900K, вие не просто купувате процесор – вие инвестирате в бъдещето на вашата компютърна система. Този процесор е създаден да издържи на натоваренията на времето и да предостави непрекъснато високи резултати, което го прави перфектния избор за всеки, който иска да бъде винаги една стъпка напред.



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти
Свързани продукти