Процесор Intel Raptor Lake i9-14900F 24 Cores 2.0 GHz (Up to 5.8 GHz) 36MB, 65W, LGA1700, BOX, No Graphics

Процесор Intel Raptor Lake i9-14900F 24 Cores 2.0 GHz (Up to 5.8 GHz) 36MB, 65W, LGA1700, BOX, No Graphics

id s2587970
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Искате ли да превърнете своя компютър в истинска машина за мултитаскинг и игри? Представяме ви Процесор Intel Raptor Lake i9-14900F – върхът на технологичните постижения на INTEL, който е създаден да задоволи и най-взискателните потребители.

Този процесор е част от 14-то поколение на Intel и е истинско чудо на инженерната мисъл. Със своите 24 физически ядра, той е способен да обработва множество задачи едновременно, което го прави идеален за мултитаскинг и продуктивност. Работната честота от 2.0 GHz гарантира ефективност при ежедневните задачи, докато Turbo Boost честотата от 5.8 GHz осигурява върхова производителност при интензивни процеси.

С 36MB кеш памет, Процесор Intel Raptor Lake i9-14900F предлага бърз достъп до често използваните данни и инструкции, намалявайки забавянето и подобрявайки общата скорост. Термичната мощност от 65W показва, че процесорът е проектиран да предоставя висока производителност, като същевременно поддържа енергийна ефективност.

Съвместимостта със сокет LGA1700 гарантира, че този процесор може да бъде монтиран в най-новите дънни платки, осигурявайки път за надграждане без необходимост от пълна системна промяна. Пакетирането в BOX означава, че обикновено е включен стандартен охладител на Intel, въпреки че клиентите трябва да потвърдят наличността на охладителя при покупка. Отсъствието на интегриран графичен ускорител със суфикса 'F' показва, че за графичен изход ще е необходима отделна видеокарта.

Конфигурацията с множество ядра значително подобрява възможностите за паралелна обработка, идеална за стрийминг, игри и напреднало създаване на съдържание. Високата Turbo Boost скорост осигурява плавна работа дори на най-изискващите приложения, което е особено полезно за игри, рендиране и симулационни натоварвания.

Въпреки високата си производителност, процесорът поддържа разумно потребление на енергия, което е полза както за околната среда, така и за електрическата сметка на потребителя. Големият размер на кеш паметта спомага за ефективността, особено при сложни задачи като видео редактиране и компилиране на софтуер.

Съвместимостта със сокета LGA1700 позволява на потребителите да се възползват от най-новите функции на дънните платки, като същевременно осигурява известна степен на защита за бъдещето. Този процесор е създаден за потребители, които изискват върхова производителност за тежки работни натоварвания, игри и създаване на съдържание, предлагайки съчетание от ефективност и сурова мощ.

Ако сте ентусиаст, който търси най-доброто за своята система, Процесор Intel Raptor Lake i9-14900F е идеалният избор за вас. Открийте повече висококачествени Процесори и разширете възможностите на своята конфигурация. За още продукти от същата категория и марка, разгледайте нашите предложения за Процесори INTEL.

С 36-месечна гаранция и включен охладител, този процесор представлява инвестиция във вашия технологичен арсенал, която ще ви служи верно и надеждно. За потребителите, които ценят високата производителност и искат да са в крак с технологичните иновации, Процесор Intel Raptor Lake i9-14900F е ключът към бъдещето на компютърните системи.



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти
Свързани продукти