Процесор Intel Raptor Lake i5-14600KF 14 Cores 3.5 GHz (Up to 5.3GHz) 24MB, 125W, LGA1700, BOX, No Graphics

Процесор Intel Raptor Lake i5-14600KF 14 Cores 3.5 GHz (Up to 5.3GHz) 24MB, 125W, LGA1700, BOX, No Graphics

id s2517138
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Открийте новият хоризонт на компютърната мощ с Процесор Intel Raptor Lake i5-14600KF – вашият надежден партньор в света на високите технологии. Създаден от водещия производител INTEL, този процесор е истинска революция в производителността и скоростта.

С гордост представяме процесора, който ще преобрази вашата работна станция или игрална система. Със своите 14 физически ядра и 20 логически ядра, Intel Raptor Lake i5-14600KF осигурява изключителна мултитаскинг ефективност и бързина, които са от съществено значение за съвременните потребители, търсещи висококачествена обработка на данни и безпроблемно игрово изживяване.

С работна честота от 3.5 GHz, която може да достигне до 5.3 GHz с Turbo Boost, този процесор гарантира, че вашите приложения и игри ще се изпълняват с бързина и плавност, които ще надминат очакванията ви. Интегрираната кеш памет от 24 MB осигурява бърз достъп до често използваните данни, което значително подобрява общата производителност на системата.

Технологията на производство от 10 nm гарантира по-ниска консумация на енергия и по-ефективно охлаждане, докато термичната мощност TDP (W) от 125 W показва, че процесорът е проектиран да се справя с интензивни натоварвания без прегряване. Отключеният множител позволява на ентусиастите и овърклокърите да настроят процесора според своите нужди за още по-голяма производителност.

Важно е да отбележим, че Intel Raptor Lake i5-14600KF идва без вграден графичен ускорител, което ви дава свободата да изберете външна видеокарта, отговаряща на вашите специфични изисквания и желания. Това е особено полезно за геймъри и професионалисти в областта на графичния дизайн, които се нуждаят от висококачествена графика.

С гаранция от 36 месеца, можете да бъдете сигурни в надеждността и дълготрайността на този процесор. Въпреки че Intel Raptor Lake i5-14600KF не включва охладител, това ви дава възможността да изберете охладител, който най-добре отговаря на вашите предпочитания и нужди от охлаждане.

За тези, които търсят върхова производителност и надеждност, Процесори INTEL представляват идеалния избор. Открийте широката гама от висококачествени Процесори и изберете този, който най-добре отговаря на вашите изисквания. За още по-голям избор, разгледайте нашата селекция от Процесори INTEL, където ще откриете процесори, които са създадени да задоволят дори най-взискателните потребители.

Подходящ за сериозни геймъри, творчески професионалисти и технологични ентусиасти, Intel Raptor Lake i5-14600KF е процесорът, който ще ви помогне да изпълните вашите амбициозни проекти с лекота и да превърнете всяко игрово изживяване в незабравимо приключение. Изберете качеството и производителността, които заслужавате, с процесор, който е синоним на иновация и мощ.



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти
Свързани продукти