Процесор Intel Raptor Lake Core i3-13100F, 4 Cores, 8 Threads (3.4GHz Up to 4.6Ghz, 12MB, LGA1700), 60W, BOX

Процесор Intel Raptor Lake Core i3-13100F, 4 Cores, 8 Threads (3.4GHz Up to 4.6Ghz, 12MB, LGA1700), 60W, BOX

id s2488019
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Искате ли да превърнете своя компютър в мощна машина, способна да се справи с всякакви задачи? Представяме ви Процесор Intel Raptor Lake Core i3-13100F - идеалният избор за всеки, който търси баланс между цена и производителност.

С този процесор от последно поколение на INTEL, вие получавате четири физически ядра и осем логически нишки, което гарантира отлична многозадачност и бързина. Работната честота от 3.4 GHz, която може да достигне до 4.6 GHz с Turbo Boost, осигурява висока скорост на обработка на данни, което е от съществено значение за игри, рендиране и други интензивни приложения.

С 12 MB кеш памет, този процесор значително намалява времето за достъп до често използваните данни, което прави работата ви по-бърза и ефективна. Технологията на производство от 10 nm осигурява по-добра енергийна ефективност и по-ниска температура при работа, което е важно за дългосрочната устойчивост на системата. И с термичната мощност от само 60 W, този процесор е идеален за сглобяване на енергоспестяващи системи.

Въпреки че Процесор Intel Raptor Lake Core i3-13100F не разполага с вграден графичен ускорител, това предоставя възможността да изберете специализирана видеокарта, която да отговаря точно на вашите нужди. Освен това, с 36 месеца гаранция, можете да бъдете сигурни в надеждността и дълготрайността на вашата инвестиция.

Този процесор е перфектен за технологично ориентирани потребители, които искат да подобрят своите компютърни системи, без да правят компромис с качеството. Хората, които работят от дома, студентите в областта на информационните технологии или геймърите, ще оценят високата производителност и стабилността, които Процесор Intel Raptor Lake Core i3-13100F предлага.

За тези, които търсят увереността, че техният компютър може да се справи с бъдещите софтуерни изисквания, този процесор е разумна инвестиция. Той предлага отлична основа за създаване на система, която може да се разширява и надгражда с времето, осигурявайки дългосрочна полза и удовлетворение от покупката.

И не забравяйте, че с Процесори от Верига магазини ЗОРА, вие сте сигурни, че получавате висококачествени компоненти, които ще отговорят на всичките ви изисквания. А ако искате да разгледате още варианти на INTEL, посетете нашия уебсайт и разгледайте разнообразието от Процесори INTEL, които предлагаме.

В крайна сметка, изборът на Процесор Intel Raptor Lake Core i3-13100F е инвестиция в бъдещето на вашата компютърна система. Със своята производителност, ефективност и надеждност, той е гаранция за безпроблемна работа и отлично потребителско изживяване.



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти
Свързани продукти