Процесор AMD Ryzen 5 5600G, 3.9GHz(Up to 4.4GHz), 65W, AM4, TRAY

Процесор AMD Ryzen 5 5600G, 3.9GHz(Up to 4.4GHz), 65W, AM4, TRAY

id s2330267
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Искате ли да превърнете вашия настолен компютър в мощна машина, която да се справя с всяка задача без усилие? Представяме ви Процесор AMD Ryzen 5 5600G, който е синоним на висока производителност и ефективност.

С базова честота от 3.9GHz, този процесор гарантира бърза и надеждна работа при стандартни условия. Но когато задачите станат по-тежки, той може да активира Turbo Boost режима си и да достигне до 4.4GHz, осигурявайки още по-голяма производителност.

С термичен дизайн с мощност от само 65W, AMD Ryzen 5 5600G е проектиран да балансира между производителност и енергийна ефективност, което води до по-хладна и тиха работа на системата. Съвместимостта със сокет AM4 го прави идеален за широка гама от дънни платки, предназначени за AMD процесори.

Процесорът се позиционира в средния клас с означението Ryzen 5, което предлага перфектен баланс между производителност и цена, идеален за обикновени потребители и геймъри. Интегрираната графика Radeon™ Graphics със 7 графични ядра и честота от 1900 MHz потенциално изключва необходимостта от отделна видеокарта за основни визуални задачи.

Отбелязан с "© 2020 AMD", този процесор е базиран на съвременни технологии и предлага всичко необходимо за ефективна работа и забавление. С 6 физически и 12 логически ядра, както и с 20MB кеш памет, той е готов да се справи с всяко предизвикателство.

Технологията на производство TSMC 7nm FinFET гарантира висока производителност при ниска консумация на енергия. Отключеният множител позволява допълнително разгонване, което е истинско благословение за ентусиастите, които искат да извлекат максимума от своята система.

Ако сте геймър, креативен професионалист или просто искате вашият компютър да работи безупречно, AMD Ryzen 5 5600G е вашата надеждна основа. Изберете го и се насладете на бързина и стабилност, без да правите компромис с качеството.

За да разгледате още Процесори AMD, посетете нашия сайт и открийте многообразието от възможности, които предлагаме. Или ако желаете да разгледате широката гама от Процесори, които предлагаме, не се колебайте да разгледате нашата селекция.

С Процесор AMD Ryzen 5 5600G, вие сте една стъпка пред останалите, осигурявайки си технология, която отговаря на нуждите на днешното време и предоставя възможност за развитие в бъдеще. Изберете качество и производителност, изберете бъдещето сега!



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти
Свързани продукти