Процесор AMD Ryzen 3 4300G, 4 Cores, 8 Threads, 3.8GHz, 6MB Cache, 65W, BOX

Процесор AMD Ryzen 3 4300G, 4 Cores, 8 Threads, 3.8GHz, 6MB Cache, 65W, BOX

id s979079
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Искате ли да освежите компютърната си система с мощен и надежден процесор, който да ви осигури висока производителност без да се налага да харчите цяло състояние? Представяме ви Процесор AMD Ryzen 3 4300G, който е перфектният избор за геймъри, дизайнери и всеки, който търси баланс между цена и качество.

Серията процесори Zen2 Renoir-X на AMD е известна със своята ефективност и надеждност, а Ryzen 3 4300G не прави изключение. Със своите 4 физически ядра и 8 логически ядра, този процесор предлага отлична многоезична производителност, което го прави идеален за мултитаскинг и игри с високи изисквания. Работната честота от 3.7 GHz, която може да достигне до 4.2 GHz с Turbo Boost, осигурява бързина и отзивчивост на вашата система.

С 6 MB кеш памет и напредналата TSMC 7nm FinFET технология на производство, Ryzen 3 4300G гарантира ефективност и ниска консумация на енергия с термична мощност от само 65W. Това означава, че ще можете да се наслаждавате на дълги часове игра или работа, без да се притеснявате за прегряване или високи сметки за ток.

За любителите на визуалните изживявания, този процесор включва и вграден графичен ускорител Radeon™ Graphics с честота до 1700 MHz, което означава, че може да се насладите на качествени графики дори без допълнителна видеокарта. Освен това, благодарение на отключения множител, Ryzen 3 4300G предлага възможност за овърклокинг, което е страхотно за ентусиастите, които искат да извлекат максимума от своята система.

С 36 месеца гаранция и включен охладител, този процесор е готов за дългосрочна употреба и надеждност. Независимо дали сте професионалист, който търси стабилност за своите проекти, или геймър, който иска да се наслаждава на най-новите игри без проблеми, AMD Ryzen 3 4300G е идеалният избор.

За да разгледате още Процесори и да откриете най-подходящия за вашите нужди, посетете нашия уебсайт. А ако сте фен на марката, можете да намерите още Процесори AMD с различни характеристики и ценови диапазони.

Избирайки Процесор AMD Ryzen 3 4300G, вие инвестирате в качество и производителност, което ще усетите при всяка задача, изпълнявана на вашия компютър. Не пропускайте възможността да подобрите вашата компютърна система с този висококачествен компонент от Верига магазини ЗОРА!



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти
Свързани продукти