Принтер за етикети Brother QL-820NW

Принтер за етикети Brother QL-820NW

id s491691
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Етикетен принтер Brother QL-820NW


Печатайте етикети от вашия компютър, Mac, смартфон или таблет с помощта вградените USB, Ethernet, Wi-Fi и Bluetooth интерфейси.

Можете също да проектирате етикети и да ги заредите в паметта на устройството, и след това ги отпечатайте, използвайки удобния осветен LCD дисплей, без нужда от друго електронно устройство.

Когато се използва със специални ролки (DK-22251), можете да печатате етикети, които могат да съдържат едновременно черен и червен цвят.

С нашите непрекъснати ленти и вграденият автоматичен нож, можете да отпечатвате етикети с определен от вас размер (дължина до 1 метър).

Съдържание на кутията:
Етикетен принтер, Стандартна лента с предварително оразмерени адресни етикети(100 етикета), Двуцветна непрекъсната лента (62 мм x 5 метра), USB кабел, AC захранващ кабел, Документация USB, Ethernet, Wi-Fi и Bluetooth свързаност, с поддръжка на MFi и AirPrint Печат на етикети с ширина до 62мм от компютър, смартфон или таблет. Печат на заредени от вас шаблони в паметта на устройството. Голям задноосветен LCD дисплей, за лесна настройка и работа с устройството Печат едновременно в червено и черно, без необходимост от мастило или тонер (изисква се DK-22251 консуматив)

  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти
Свързани продукти