Прахосмукачка за пепел Raider RD-WC02 18L

Прахосмукачка за пепел Raider RD-WC02 18L

id s698272
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Искате ли да превърнете почистването на пепелта от камината или барбекюто в лесна и бърза задача? Представяме ви Прахосмукачка за пепел Raider RD-WC02 18L – мощният помощник, който ще ви спести време и усилия.

С мощност от 1000 W и максимален дебит от 1488 l/min, тази прахосмукачка от марката RAIDER е създадена да се справя с всяко предизвикателство. Голямата вместимост на резервоара от 18 литра позволява почистването на големи площи без необходимост от чести изпразвания.

Специално проектираната с диаметър от 40 мм шланга осигурява лесен достъп до труднодостъпни места и ефективност при почистването на фини пепели. Това прави Прахосмукачка за пепел Raider RD-WC02 идеален избор за домакинства с камини, пелетни котли или любители на градински барбекюта.

Ако сте семейство, което цени чистотата и комфорта, тази прахосмукачка е точно за вас. Тя е подходяща както за млади семейства, така и за по-зрели хора, които искат да поддържат дома си без усилия. Мъжете ще оценят нейната мощ и ефективност, докато жените ще бъдат впечатлени от лекотата на употреба и практичността на уреда.

С Прахосмукачка за пепел Raider RD-WC02 ще забравите за мъчителното почистване след всяко запалване на камината. Тя е идеалният избор за хора, които ценят времето си и предпочитат да го прекарват в уютна и чиста домашна обстановка, вместо в трудоемки домакински задачи.

За тези, които търсят надеждност и дълготрайност в Компресори и други големи машини, RAIDER предлага качество, което може да се доверите. Нашата прахосмукачка за пепел е създадена да издържи на интензивна употреба и да предоставя безупречни резултати всеки път.

Не пропускайте да разгледате и другите продукти от категорията Компресори и други големи машини RAIDER, които са на разположение в нашия онлайн магазин. Тук ще откриете всичко необходимо за вашето домакинство или работилница, съчетавайки високо качество и надеждност.

Изберете Прахосмукачка за пепел Raider RD-WC02 18L и се насладете на чист и уютен дом без допълнителни усилия. Този уред не само ще улесни ежедневието ви, но и ще ви осигури повече време за важните неща в живота. Верига магазини ЗОРА е тук, за да ви помогне да направите информиран и удовлетворяващ избор.



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти
Свързани продукти