Прахосмукачка за пепел KARCHER AD 2 Limited Edition

Прахосмукачка за пепел KARCHER AD 2 Limited Edition

id s2015376
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да превърнете почистването на пепелта от камината в детска игра? Представяме ви Прахосмукачка за пепел KARCHER AD 2 Limited Edition, която преобразява тази мръсна задача в лесна и бърза дейност.

С мощността си от 600 W и капацитет на контейнера от 14 литра, тази стандартна прахосмукачка е идеалният помощник за всеки домакин. Металният контейнер е здрав и устойчив, а иновативната "Pull and Push" заключваща система гарантира, че пепелта остава там, където и принадлежи – вътре в машината.

За да стигнете до всеки ъгъл, KARCHER AD 2 е оборудвана с дълга дюза за фуги, изработена от огнеупорен материал. Металният шлаух с дължина 1 метър е покрит със защитен слой, който предпазва от искри и горещина. Интегрираната филтърна система с плосък филтър и метален филтър за едри отпадъци гарантира, че дори и най-малките частици пепел ще бъдат уловени.

С дължина на кабела от 4 метра, тази прахосмукачка ви осигурява свободата да се движите из помещението без проблеми. Тя е създадена да улесни живота на заетите хора, които ценят чистотата и комфорта в своя дом.

За любителите на камините и барбекютата, които не се страхуват от малко пепел, но предпочитат да я почистват бързо и ефективно, Прахосмукачка за пепел KARCHER AD 2 Limited Edition е верният избор. Тя е идеална за семейства, които искат да прекарват повече време заедно, вместо да почистват. Също така е подходяща за хора, които обичат да поддържат висок стандарт на чистота без излишни усилия.

Ако сте в търсене на надеждност и качество, не пропускайте да разгледате и другите Стандартни прахосмукачки в нашия асортимент. А за почитателите на марката, предлагаме разнообразие от Стандартни прахосмукачки Karcher, които със сигурност ще отговорят на високите ви изисквания за качество и ефективност.

Възползвайте се от иновациите на Karcher и превърнете почистването на пепелта от задължение в удоволствие. С Прахосмукачка за пепел KARCHER AD 2 Limited Edition, вашият дом ще блести от чистота, а вие ще имате повече време за себе си и семейството си.




Виж още Прахосмукачки и Парочистачки
Технически характеристики
Цвят:  Червен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти