Прахосмукачка за едри отпадъци TERMOMAX TX8021W 20л.

Прахосмукачка за едри отпадъци TERMOMAX TX8021W 20л.

id s1954480
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Забравете за трудностите при почистването на едри отпадъци! Представяме Ви Прахосмукачка за едри отпадъци TERMOMAX TX8021W 20л., която е истински виртуоз в света на компресорите и други големи машини. Със своята мощност от 800 W и капацитет на контейнера от 20 литра, тази машина е създадена да улесни всеки, който се нуждае от надежден помощник в борбата с големите и тежки отпадъци.

Изработена с корпус от неръждаема стомана, тя е гаранция за дълготрайност и устойчивост. Добавете към това колелата за лесно придвижване и ще получите мобилност и удобство, които са необходими във всяко работно пространство. С функцията за обръщане на въздушната струя, тази прахосмукачка може да се превърне и в мощен инструмент за издухване на прах и мръсотия от труднодостъпни места.

За да бъде почистването не само ефективно, но и здравословно, TERMOMAX TX8021W е оборудвана с HEPA филтър, който задържа дори най-малките частици прах, осигурявайки чист въздух в помещението. Пластмасовият удължител с дължина 80 см и алуминиевата тръба от 15 см правят достигането до всеки ъгъл игра на дете.

С дължина на кабела от 1,5 метра, тази прахосмукачка осигурява достатъчно обхват, за да не е нужно постоянно да се пренареждат контактите. Това е идеалният избор за всеки, който цени времето си и предпочита бързо и лесно почистване. Независимо дали сте собственик на работилница, гараж или просто искате да поддържате чистота в дома си, тази машина е създадена да улесни вашия живот.

Ако търсите допълнителни решения за вашите нужди, разгледайте нашите предложения за Компресори и други големи машини TERMOMAX, където ще откриете разнообразие от продукти, които със сигурност ще отговорят на вашите изисквания.

Потребителите, които се интересуват от компресори и други големи машини, обикновено са хора, които знаят какво искат – ефективност, надеждност и качество. TERMOMAX TX8021W е проектирана с мисъл за тях – активни и практични хора, които не се страхуват от трудната работа и търсят инструменти, които да им помагат, а не да ги забавят. Тази прахосмукачка е идеалният избор за професионалисти и домашни майстори, които искат да инвестират в продукт, който ще им служи верно години наред.

Не позволявайте препятствията като прах и отпадъци да се намесят във вашата работа или домашни занимания. С Прахосмукачка за едри отпадъци TERMOMAX TX8021W 20л., вие взимате контрола и се наслаждавате на чистота и ред без усилие. Открийте повече за този и други продукти в категорията Компресори и други големи машини и направете своя избор сега. Вашият дом и работно място заслужават най-доброто оборудване!



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти
Свързани продукти