Прахосмукачка за едри отпадъци Muhler MV-2080SR 20 л.

Прахосмукачка за едри отпадъци Muhler MV-2080SR 20 л.

id s1954478
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Замисляли ли сте се как бихте почистили ефективно след голям ремонт или в гаража, където едри отпадъци се събират като по магия? Представяме ви Прахосмукачка за едри отпадъци Muhler MV-2080SR, която е истинският помощник в битката с големите предизвикателства в почистването.

С мощност от 800 W и вместимост на контейнера от 20 литра, този апарат е способен да се справи с всички видове замърсявания. Благодарение на иновативната функция за обръщане на въздушната струя, тя не само почиства, но и може да се използва за издухване на прах и мръсотия от труднодостъпни места.

За да бъде максимално удобна при употреба, прахосмукачката е оборудвана с колела, които улесняват придвижването ѝ дори когато контейнерът е пълен. Корпусът, изработен от неръждаема стомана, гарантира дълготрайност и устойчивост на уреда, а HEPA филтърът осигурява висока степен на филтрация на въздуха, задържайки дори най-фините частици прах.

Комплектът включва пластмасов удължител с дължина 1.5 метра и алуминиева тръба с дължина 15 см, което прави почистването на труднодостъпни места лесно и удобно. С дължина на кабела от 2.25 метра, вие имате свободата да се движите без проблеми в рамките на по-голяма площ.

Този уред е идеален за хора, които ценят чистотата и реда в дома си, в гаража или работилницата. Той е перфектен за семейства, които се нуждаят от мощно и надеждно решение за почистване след домашни ремонти или за хоби майстори, които искат да поддържат своето работно пространство в безупречен вид. Прахосмукачката Muhler MV-2080SR е създадена да улесни живота ви и да ви спести време и усилия при почистването на едри отпадъци.

Ако сте любител на Компресори и други големи машини, то този продукт е точно за вас. Освен това, ако искате да разгледате и други продукти от марката, можете да намерите широка гама от Компресори и други големи машини Muhler в нашия онлайн магазин.

Избирайки Прахосмукачка за едри отпадъци Muhler MV-2080SR, вие инвестирате в качество и ефективност, което ще ви служи верно години наред. Не позволявайте на битовите отпадъци да се натрупват и да създават хаос в пространството ви. Вземете контрол и се насладете на чистотата, която този мощен помощник може да ви предостави.



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти
Свързани продукти