Прахосмукачка за едри отпадъци Muhler MV-1080SR 10 л.

Прахосмукачка за едри отпадъци Muhler MV-1080SR 10 л.

id s1954479
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Искате ли да превърнете почистването на дома или работилницата в лека задача? Представяме ви Прахосмукачка за едри отпадъци Muhler MV-1080SR 10 л., която е истински титан в света на Компресори и други големи машини. Със своята мощност от 800 W и капацитет на контейнера от 10 литра, този апарат е създаден да се справя с всякакви предизвикателства.

Специално разработената функция за обръщане на въздушната струя е идеална за почистване на труднодостъпни места, като същевременно може да се използва и за надуване на различни предмети. Удобството при работа е гарантирано благодарение на практичните колела, които осигуряват лесно и бързо придвижване на уреда без усилие.

Здравият корпус от неръждаема стомана обещава дълготрайност и устойчивост на уреда, докато вграденият HEPA филтър гарантира, че дори и най-фините частици прах ще бъдат задържани, оставяйки въздуха в помещението чист и свеж. Пластмасовият удължител с дължина 1.5 м и алуминиевата тръба с дължина 15 см са включени в комплекта, за да улеснят почистването на всички повърхности.

Не на последно място, дължината на кабела от 2.25 м осигурява достатъчен обхват, така че да не се налага постоянно преместване на уреда от един контакт в друг. Това е особено удобно за хора, които не обичат да прекъсват работния си процес.

Дизайнът и функционалността на Прахосмукачка за едри отпадъци Muhler MV-1080SR са съобразени с нуждите на активния човек, който цени времето си и предпочита ефективни решения за поддържане на чистотата в личното и работното пространство. Тя е идеална за семейства, търсещи надежден помощник в домакинството, както и за професионалисти, които се нуждаят от мощен инструмент за своята работа.

За да разгледате още продукти от същата категория и марка, посетете Компресори и други големи машини Muhler. Тук ще откриете множество решения, които да отговорят на вашите изисквания и да улеснят ежедневието ви.

С Прахосмукачка за едри отпадъци Muhler MV-1080SR ще превърнете задачата по почистване в удоволствие, а резултатите ще надминат очакванията ви. Инвестицията в качествен и надежден уред като този ще се отплати многократно с времето, спестено от усилия и труд при почистването. Открийте новия си най-добър приятел в битовата техника сега!



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти
Свързани продукти