Прахосмукачка Wet & Dry Raider RDP-WC04 30L 1300W

Прахосмукачка Wet & Dry Raider RDP-WC04 30L 1300W

id s2585207
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Запознайте се с мощния помощник за вашия дом или работилница – Прахосмукачка Wet & Dry Raider RDP-WC04 30L 1300W. Този уред е идеалният избор за всеки, който търси ефективност и многофункционалност в едно.

Със своята номинална мощност от 1300W и обем на резервоара от 30 литра, тази прахосмукачка е създадена да се справя с всякакви предизвикателства. Било то прах, течности или по-едри отпадъци, Raider RDP-WC04 гарантира безупречна чистота. Чрез вакуума си от 16 kPa, машината осигурява мощно засмукване, което не оставя шанс на мръсотията.

Една от най-впечатляващите характеристики на този модел е възможността за включване на електрически машини, което ви позволява да използвате прахосмукачката като централен източник на енергия за други уреди. Това е особено удобно при работа в гаража или работилницата, където често се налага употребата на множество инструменти.

За да осигури максимална гъвкавост при почистването, прахосмукачката разполага с диаметър на шлауха от 35мм и максимален дебит от 1920 л/мин. Тези параметри осигуряват лесното поемане на големи количества отпадъци и бързото им транспортиране до резервоара.

Изработена с внимание към детайла, прахосмукачката отговаря на високите стандарти на марката RAIDER, известна със своите надеждни и издръжливи продукти в категорията Компресори и други големи машини. Независимо дали сте професионалист или домашен майстор, тази прахосмукачка ще се превърне във ваш незаменим помощник.

Подходяща както за мокро, така и за сухо почистване, машината е идеална за хора, които ценят чистотата и искат да поддържат своето пространство в безупречен вид. Тя е удобна за семейства, които се нуждаят от бързо и ефикасно почистване, както и за хоби работилници, където често се събират отпадъци от различен характер.

Ако вече сте впечатлени от възможностите на Прахосмукачка Wet & Dry Raider RDP-WC04 30L 1300W, разгледайте и другите предложения от серията Компресори и други големи машини RAIDER, за да откриете още иновативни решения, които да улеснят вашата работа.

В заключение, Прахосмукачка Wet & Dry Raider RDP-WC04 30L 1300W е инвестиция, която си заслужава. Тя предлага висока производителност, многофункционалност и дълготрайност, което я прави предпочитан избор за всеки, който търси качество и ефективност при почистването.



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти
Свързани продукти