Прахосмукачка Villager VVC 30

Прахосмукачка Villager VVC 30

id s688080
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Запознайте се с мощния и надежден помощник за вашия дом или работилница – Прахосмукачка Villager VVC 30. Този уред не е просто прахосмукачка, той е символ на чистота и порядък, който внася във всяко пространство.

С мощността си от 1200 W и максимален въздушен дебит от 19 kPa, тази прахосмукачка гарантира безупречно почистване на всички повърхности. Обемът на контейнера от 30 литра позволява дълги периоди на работа без необходимост от често изпразване. Изработен от неръждаема стомана, резервоарът обещава дълготрайност и устойчивост на корозия, което е особено важно за тези, които ценят дългосрочните инвестиции.

Удобството при работа е гарантирано с дължината на кабела от 5 метра и маркуча от 2 метра, което дава свобода на движение и достъп до труднодостъпни места. С диаметър на маркуча от 35 мм, Прахосмукачка Villager VVC 30 лесно събира и по-големи отпадъци, което я прави идеална за гаражи, работилници и домакинства.

Теглото от 8.7 кг е оптимизирано за лесно пренасяне и маневриране, без да се прави компромис с мощността и ефективността на устройството. Тази прахосмукачка е идеалният избор за хора, които търсят баланс между производителност и мобилност.

Верига магазини ЗОРА предлага широка гама от Компресори и други големи машини, които могат да отговорят на нуждите на всеки професионалист или домашен майстор. Ако сте фен на марката Villager, не пропускайте да разгледате и другите предложения на Компресори и други големи машини Villager, които също са налични в нашия онлайн магазин.

Представете си спокойствието да знаете, че вашият дом или работно място могат да бъдат почистени бързо, ефективно и без усилие. Прахосмукачка Villager VVC 30 е проектирана да улесни ежедневието ви, да спести време и да предостави резултати, които отговарят на високите ви стандарти за чистота.

Този продукт е идеален за семейства, търсещи удобство и ефективност в почистването, както и за професионалисти, които се нуждаят от надежден инструмент за поддържане на чистотата в работната среда. Независимо дали сте самостоятелен занаятчия или управлявате бизнес, който изисква често и темелно почистване, Прахосмукачка Villager VVC 30 е създадена да отговори на вашите изисквания.

Верига магазини ЗОРА е тук, за да ви предостави качествени продукти, които улесняват ежедневието и помагат да поддържате вашето пространство в безупречен вид. Изберете Прахосмукачка Villager VVC 30 и се насладете на чистота и порядък без компромиси.



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти
Свързани продукти