Прахосмукачка Villager VVC 20 DWS

Прахосмукачка Villager VVC 20 DWS

id s688078
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Запознайте се с вашия нов най-добър помощник в домакинството – Прахосмукачка Villager VVC 20 DWS, която превръща почистването от задължение в удоволствие!

Със своята мощност от 1200 W, тази прахосмукачка на марката Villager гарантира безупречна чистота във вашия дом или работно пространство. Оборудвана с голям 20-литров резервоар от здрава пластмаса, тя е идеален избор за всички, които ценят ефективността и дълготрайността. Дължината на кабела от 4 метра и маркуча от 2 метра с диаметър 35mm осигуряват голяма свобода на движение, позволявайки ви да достигнете до всеки ъгъл без усилие.

Специалната функция за издухване разширява възможностите за употреба на прахосмукачката, като я прави подходяща не само за почистване на прах, но и за отстраняване на листа или други отпадъци от труднодостъпни места. Максималният вакуум от 19 kPa гарантира, че дори най-упоритите замърсявания ще бъдат премахнати. И всичко това при тегло от едва 8,2 кг, което прави прахосмукачката лесна за маневриране и съхранение.

Когато става въпрос за Компресори и други големи машини, ние в Верига магазини ЗОРА разбираме, че качеството и надеждността са от съществено значение. Затова предлагаме продукти, които не само отговарят на тези изисквания, но и надхвърлят очакванията на нашите клиенти. Прахосмукачката Villager VVC 20 DWS е пример за иновативност и функционалност, които се съчетават в едно, за да предложат най-доброто на потребителите.

Ако сте част от тези, които търсят удобство и ефективност в ежедневието, то тази прахосмукачка е създадена за вас. Независимо дали сте млад професионалист, който цени времето си, или родител, който иска да осигури здравословна среда за своето семейство, Villager VVC 20 DWS ще ви помогне да поддържате вашия дом в перфектен ред.

За да разгледате още Компресори и други големи машини от марката Villager, посетете нашия онлайн магазин и открийте разнообразието, което предлагаме. Вижте повече на следния линк: Компресори и други големи машини Villager.

Покупката на Прахосмукачка Villager VVC 20 DWS е инвестиция в чистотата и комфорта на вашия дом. Не позволявайте на праха и мръсотията да се натрупват – изберете надеждност и ефикасност, изберете Villager. Открийте нашите предложения за Компресори и други големи машини и се уверете, че вашият избор е правилният.

С Villager VVC 20 DWS, вие имате мощен съюзник в борбата срещу всекидневните домакински предизвикателства. Направете следващата стъпка към безупречна чистота и поръчайте своята прахосмукачка днес!



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти
Свързани продукти