Прахосмукачка STATUS ALS1021SF

Прахосмукачка STATUS ALS1021SF

id s613171
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Искате ли да превърнете почистването от досадно задължение в лесна и бърза задача? Представяме ви Прахосмукачка STATUS ALS1021SF, която е синоним на мощ и ефективност в света на Компресори и други големи машини.

С мощността си от 1400 W и максимален въздушен дебит от 18 kPa, тази прахосмукачка на марката Status гарантира безупречна чистота във вашия дом или работилница. Обемът на контейнера от 20 литра позволява почистване на големи площи без чести прекъсвания за изпразване. И не на последно място, вграденият контакт с мощност 2000 W ви дава възможност да включите вашите електроинструменти директно към прахосмукачката, като по този начин синхронизирате работата им и спестявате време.

Удобството е гарантирано с дължината на захранващия кабел от 3.5 метра и маркуча от 2 метра, които осигуряват свобода на движение и достигане до всеки ъгъл. Регулирането на въздушния поток ви позволява да контролирате силата на засмукване според конкретната задача, а способността за засмукване на течности прави Прахосмукачка STATUS ALS1021SF изключително универсална и подходяща за всякакви условия.

Със синхронния старт на електроинструмента и прахосмукачката, който се активира с едно натискане, вие ще имате по-голям контрол и ефективност при работа. Това прави прахосмукачката идеален избор за професионалисти и домашни майстори, които ценят времето си и предпочитат инструменти, създадени да улесняват живота им.

Ако сте човек, който обича да поддържа своя дом или работно място в безупречен вид и търси надеждни и мощни решения, Прахосмукачка STATUS ALS1021SF е създадена за вас. Независимо дали сте семеен човек, който се стреми към чист и уютен дом, или професионалист в търсене на ефективност и дълготрайност, този продукт ще отговори на вашите високи изисквания.

За да разгледате още продукти от категорията Компресори и други големи машини и да откриете повече качествени уреди на марката Status, посетете Компресори и други големи машини Status. Там ще намерите широка гама от продукти, които да допълнят вашите нужди и да направят работата ви още по-приятна и лесна.

Избирайки Прахосмукачка STATUS ALS1021SF, вие инвестирате в качество и производителност. Не позволявайте почистването да се превърне в тежест – направете го ефективно и безпроблемно с правилния инструмент в ръцете си. Открийте как мощта и удобството могат да се съчетаят в едно, за да ви осигурят най-добрите резултати в борбата с мръсотията.

За повече информация и избор на продукти от категорията Компресори и други големи машини, посетете нашия уебсайт и се уверете, че сте направили най-добрия избор за вашите нужди.



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти
Свързани продукти