Прахосмукачка робот Roborock S8 MaxV Ultra Black
Икона нов продукт
ОписаниеХарактеристики
Робот прахосмукачка Roborock S8 MaxV Ultra. Extra Edge Mopping System. 10 000 Pa. Система Carpet Boost+. Навигация LIDAR. Технология DirTect. Докинг станция 8-in-1 RockDock Ultra. Интегриран интелигентен гласов асистент.
Новата робот прахосмукачка Roborock S8 MaxV Ultra в тази версия разполага с изтегляща се странична четка. Extra Edge Mopping System – значително подобрява почистването на ръбовете на стаите с помощта на малка въртяща се странична четка. Благодарение на системата Carpet Boost+ може да изтегли до 99,5% от замърсяванията от килимите. Смукателна мощност до 10 000 паскала. Roborock S8 MaxV Ultra също така предлага мокро почистване, т.е. мопане. Оборудван е с резервоар за вода, подложка за мопане и малка въртяща се странична четка. Освен това има възможност за повдигане на мопа до 20 милиметра.

Изтегляща се странична четка
Друга полезна функция е системата Extra Edge Mopping. Тази система значително подобрява почистването на ръбовете на стаите с помощта на малка въртяща се странична четка, която достига почти до стените (до разстояние от само 1,68 милиметра).

Мете, прахосмукира и мопа
Друго подобрение е замяната на една основна четка с две противоположно въртящи се гумени четки с ламели. Те не само осигуряват по-ефективно събиране на мръсотия от всички видове подове, но също така по-малко заплитат косми и животинска козина. Противоположно въртящите се четки ефективно "изравят" мръсотията от килимите и другите текстилни повърхности и едновременно я насочват към смукателния канал на прахосмукачката.

Две противоположно въртящи се гумени четки
Освен метенето с четките, Roborock S8 MaxV Ultra, разбира се, също прахосмукира. В това отношение е много мощна машина, която генерира смукателна мощност до 10 000 паскала. Благодарение на тази мощност, той е способен да почиства всички видове подове - от плочки до дървени подове, но най-много силата му се проявява на килимите, включително тези с дълъг косъм. Благодарение на системата Carpet Boost+ може да изтегли до 99,5% от замърсяванията от килимите.

Roborock S8 MaxV Ultra също така предлага мокро почистване
Roborock S8 MaxV Ultra също така предлага мокро почистване, т.е. мопане. Оборудван е с резервоар за вода, подложка за мопане и малка въртяща се странична четка. Освен това има възможност за повдигане на мопа до 20 милиметра, за да се избегне например намокряне на килимите. Той предлага и двойно сонарно мопане, при което подложката вибрира 4000 пъти в минута. Благодарение на това може да премахне дори много упорити и засъхнали петна от подовете.

Сонарно мопане
Освен системата за мопане, тази прахосмукачка може да повдигне и двойката гумени четки. Благодарение на това може да почиства някои зони само чрез прахосмукиране, без да мете. Повдигащите се четки улесняват преодоляването на неравности по терена, на които роботът се натъква по време на работа. Повдигането също така помага за удължаване на живота на четките, като ги вдига, когато роботът не е в експлоатация, което предотвратява износването на четките, когато роботът стои на едно място за по-дълго време.

Прецизен LIDAR
За движение в пространството, тази прахосмукачка използва комплект сензори, начело с много прецизен LIDAR, който може да картографира пространствата на дома с точност до милиметри и след това създава карта, в която може да се ориентира. Освен че планира ефективен маршрут за почистване, така може да се изпрати да почисти определена стая или конкретно място.

Изкуствен интелект Reactive AI 2.0
Прахосмукачката също така е оборудвана с камера и благодарение на усъвършенстваната технология за изкуствен интелект Reactive AI 2.0 може да разпознава до 73 типа обекти. Тази технология позволява на прахосмукачката лесно да идентифицира типовете подове и стаи и да избягва препятствия като обувки, разхвърляни по пода дрехи или изпражнения на домашни любимци.

Разпознаване на препятствия с помощта на камера
Друга интересна функция е технологията DirTect, която открива замърсявания и адаптира режима на почистване към тях. Например, може да реши дали на дадено място е по-добре да се увеличи или намали интензивността на засмукване, или дали е по-добре да се изтрие с повече вода.

Докинг станция 8-in-1 RockDock Ultra
Тя предлага функции като автоматично изпразване на контейнера за прах, измиване на системата за мопане с гореща вода при 60°C и изсушаване с горещ въздух, като по този начин се премахват до 99,95% от бактериите и патогените.

Интелигентно управление
Roborock S8 MaxV Ultra е оборудван с интегриран интелигентен гласов асистент, който е готов да реагира на командата „Hello Rocky“. Така може да се управлява чрез гласови инструкции, с които може да се включва и изключва, да се определи стая за почистване, да се коригират режимите на почистване и да се активира изпразването на контейнера за прах.

Роботът прахосмукачка Roborock S8 MaxV Ultra поддържа протокола Matter
Благодарение на вградената камера, микрофон и високоговорител, прахосмукачката може да се използва за видеоразговори с членовете на домакинството или домашните любимци чрез мобилно приложение. Освен това тази функция може да се използва например за проверка на дома по време на отсъствие. Това е практически пример, че робот прахосмукачката не трябва да служи само за почистване.

Контролируем чрез телефон - приложението е на английски език

Устройството може да не функционира правилно на черни, много тъмни и силно бляскави повърхности.

Инструкциите са на английски език.



    Виж още Прахосмукачки и Парочистачки

    Технически характеристики

    Цвят:  Черен
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти