Прахосмукачка робот IRobot ROOMBA i7+ (7556)

Прахосмукачка робот IRobot ROOMBA i7+ (7556)

id s2051998
ОписаниеХарактеристики

Запознайте се с бъдещето на домашното почистване – Прахосмукачка робот IRobot ROOMBA i7+ (7556). Този малък помощник е създаден да ви освободи от ежедневната задача за поддържане на чистотата, като ви предоставя повече време за важните неща в живота.

С изключителната си технология Imprint, този робот-прахосмукачка разполага с интелигентно картографиране на вашето жилище, което му позволява да почиства ефективно и систематично. Със своята самопочистваща база Clean Base, ROOMBA i7+ автоматично изпразва събраната мръсотия в сменяемата торбичка, която побира до 60 контейнера с отпадъци. Това означава, че можете да забравите за изпразването на прахосмукачката седмици наред.

Управлението на този умел помощник е улеснено до крайност благодарение на мобилното приложение iRobot® Home. С него можете да настроите график на почистване или да изберете конкретна стая за почистване, докато сте на работа или се наслаждавате на свободното си време. Иновативната технология Dirt Detect позволява на ROOMBA i7+ да разпознава по-замърсените зони и да увеличи мощността си на почистване точно там, където е необходимо.

Стилният сив цвят и компактният вид на IRobot ROOMBA i7+ се вписват перфектно във всеки интериор, а неговата способност да почиства неограничена площ го прави подходящ за домове от всякакви размери. Без значение дали сте зает професионалист, родител на малки деца или просто цените чистотата и комфорта, този робот-прахосмукачка е създаден да отговори на вашите нужди.

С двугодишната гаранция, която се предлага с IRobot ROOMBA i7+, можете да бъдете сигурни в надеждността и дълготрайността на вашата инвестиция. Открийте как ежедневието ви може да се промени с едно единствено докосване до смартфона ви.

Ако искате да разгледате и други модели на марката или да се запознаете с още Роботи прахосмукачки IRobot, посетете нашия уебсайт. Там ще откриете разнообразие от уреди, които могат да направят дома ви още по-приятен и уютен.

Не пропускайте възможността да се възползвате от иновациите на IRobot и да превърнете почистването от задължение в удоволствие. За още предложения от категорията Роботи прахосмукачки, разгледайте нашия сайт и открийте идеалния помощник за вашия дом.

С Прахосмукачка робот IRobot ROOMBA i7+ (7556) ще преоткриете удоволствието от чист и подреден дом всеки ден, без да полагате усилия. Доверете се на интелигентните решения за модерния дом и се насладете на свободата, която те предоставят.




Виж още Прахосмукачки и Парочистачки
Технически характеристики
Цвят:  Сив
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти