Прахосмукачка робот IRobot ROOMBA Combo J7+ C755840

Прахосмукачка робот IRobot ROOMBA Combo J7+ C755840

id s2164895
ОписаниеХарактеристики

Забравете за метлата и кофата, новата ера на почистването е тук с Прахосмукачка робот IRobot ROOMBA Combo J7+! Този иновативен помощник от марката IRobot е създаден, за да превърне ежедневната грижа за дома в удоволствие.

С гаранция от 24 месеца и капацитет на водния резервоар от 0.21 литра, този робот е идеалният избор за заетите професионалисти, които ценят своето време и комфорт. Мощният мотор с батерия от 2210 mAh гарантира, че ROOMBA Combo J7+ ще бъде верен съюзник в борбата с праха и мръсотията във вашия дом.

С иновативната навигация PrecisionVision и технологията vSLAM, този робот прахосмукачка се ориентира безупречно в пространството, като избягва препятствията и почиства внимателно всяка част от дома ви. Широкоъгълната камера с LED осветление осигурява прецизност дори при ниска светлина, а контролът върху интензитета на водната струя позволява персонализирано почистване на различни повърхности.

Способността да почиства площи до 300 кв.м. прави ROOMBA Combo J7+ перфектен за по-големи жилища, като същевременно функцията за откриване и избягване на обекти предотвратява евентуални повреди на уреда или мебелите. Станцията Clean Base® допълнително улеснява поддръжката на робота, като автоматично изпразва контейнера му след всяко почистване.

Избирайки IRobot ROOMBA Combo J7+, вие инвестирате не само в чистотата на своя дом, но и в повече свободно време за себе си и семейството. Възползвайте се от възможността да разгледате и други Роботи прахосмукачки IRobot, за да намерите най-подходящия за вашите нужди.

Този продукт е идеален за заети родители, които искат да поддържат дома си в безупречен вид, без да жертват ценните моменти с децата си. Той е също така отличен избор за хора с домашни любимци, които се нуждаят от ежедневно почистване на косми и прах. Стилът и технологичните характеристики на ROOMBA Combo J7+ съответстват на модерния и технологично ориентиран потребител, който търси ефективност и иновации в грижата за дома.

Не позволявайте на праха да се настанява в дома ви. Открийте новия стандарт в почистването и осигурете на себе си и семейството си здравословна и чиста среда с Прахосмукачка робот IRobot ROOMBA Combo J7+. Посетете нашия онлайн магазин и разгледайте широката гама от Роботи прахосмукачки, за да намерите идеалния помощник за вашия дом.

С IRobot ROOMBA Combo J7+, вие не просто купувате прахосмукачка; вие инвестирате в качество на живот, спокойствие и време за най-важните неща. Подарете си свободата да живеете в чист и уютен дом всеки ден, без усилия и загуба на време за почистване. Вашето бъдеще без прах и мръсотия започва с едно кликване!




Виж още Прахосмукачки и Парочистачки
Технически характеристики
Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти