Прахосмукачка робот IRobot Roomba Combo Essential Black (Y011040)
Икона нов продукт
ОписаниеХарактеристики

Roomba Combo® Essential е робот 2 в 1, който прахосмука и бърше перфектно.

Оборудван е с всички основни функции за почистване, като се ръководи от интелигентността на операционната система iRobot OS.

С елегантен и тънък дизайн, той събира мръсотия и прах от труднодостъпни места, като например под дивана. Позволява избор на степен на почистване: можете да избирате между три нива на вода за мокро почистване. Той също така позволява избор на желаната мощност на засмукване, като има 3 нива на засмукване.

Можете да му давате гласови команди с помощта на виртуален асистент*.

 

Прахосмукачка и мокро почистване с едно минаване.

Ефективното почистване в четири степени се постига чрез прахосмукачка със специална V-образна четка за различни повърхности, странична четка за метене в ъглите и по стените, мощен смукателен мотор, а за почистване е оборудвана с микрофибърна подложка с помпа за овлажняване.

Освен това ви позволява да регулирате силата на засмукване и интензивността на намокряне.

Ако просто трябва да прахосмукате, просто отстранете подложката за моп и Roomba Combo Essential ще работи като класическа прахосмукачка-робот.

 

Умее да настоява, когато е необходимо.

Лесно се насочва към местата, където вашият под се нуждае от допълнително внимание.

С функцията за почистване на място, роботът се върти на място, като почиства на едно място до 2 минути.

 

Компактен и умен.

Благодарение на своя компактен, нископрофилен дизайн и набор от сензори за навигация, той може лесно да се движи под и около мебелите, да се притиска в тесни пространства и да улавя прах и мръсотия от под легла и дивани, докато четката за почистване на ръбове достига труднодостъпни достигат ъгли.

 

Чисти в подредени редове, като професионалист

Интелигентният метод за навигация почиства методично в подредени редове, докато сензорите му помагат да навигира около мебелите и да избегне падане по стълбите.

 

Проектиран да опрости почистването

Приложението iRobot Home ще опрости живота с функции като Почистване, когато съм далеч, предложени програми за почистване и отчет за Clean Map®, така че винаги да знаете къде е почиствал, колко време е почиствал Roomba Combo® Essential, дори ако не сте били на у дома, за да го видя на работа.

В същото време имате на ваше разположение секция за следене на състоянието на вашия робот, за да знаете точно кога е време за смяна на различни аксесоари, така че да е напълно функционален.

 

 

Той се зарежда сам, така че можете да се отървете от тази мрежа

С дълъг живот на батерията до 120 минути, той предлага мощно почистване без усилие. И когато батерията му се изтощи, този интелигентен робот автоматично се връща към станцията за зареждане, за да презареди.

 

Моп, на който можете да разчитате, за да свършите работата

Мръсотията и прахът изчезват благодарение на вградения моп, който почиства ефективно до 46 квадратни метра.

Мопът има микрофибърна кърпа със специална текстура, която може да се използва повторно.

Благодарение на вградената помпа се осигурява постоянно намокряне на кърпата и ви предлага възможност за избор между 3 нива на намокряне.

За да използвате функцията моп, всичко, което трябва да направите, е да напълните резервоара за вода на робота и да го прикрепите към робота, и да поставите кърпата за избърсване. Премахнете килимите от пътя на робота, така че вашите подове да могат да се насладят на прахосмукачка и бърсане с едно минаване на робота.

 

Чисти по поръчка

Свържете робота с виртуален асистент като Alexa, Siri или устройства, съвместими с Google Assistant, за да му дадете гласови команди, за да започне почистването.

* Alexa и всички свързани лога са регистрирани търговски марки на Amazon.com или неговите филиали. Google е регистрирана търговска марка на Google LLC.

 

Приложението iRobot Home

Приложението iRobot Home ви дава максимален контрол върху вашето почистване. Разполагате с функции като Clean Map® отчети, оптимизирани предложения за почистване и панел за състоянието на робота.

Той се интегрира перфектно във вашия интелигентен дом.

 

 

Над 30 години опит в роботиката и непрекъснати иновации

iRobot има над 30 години опит и иновации в областта на роботиката, с над 30 милиона продадени домашни роботи по целия свят.

 

 

Надеждност, подкрепена от обслужване - това е обещанието на iRobot

Ние правим роботи, които издържат – проектирани за вас, създадени за надеждност и поддържани от отзивчиво и ефективно обслужване на клиенти. Ако някога имате нужда от помощ, поддръжката на клиенти е на разположение по телефона или имейл, за да поправите бързо вашия робот.

 

 

Ангажиментът на iRobot към клиентските данни, поверителността и сигурността

Ние се ангажираме да предлагаме най-високите стандарти за защита на поверителността, помагайки да гарантираме, че вашите лични данни остават поверителни, защитени и се използват за подобряване на вашето изживяване и ефективността на робота.

 

Съдържание на кутията

  • 1 x робот Roomba Combo® Essential
  • 1 х микрофибърна кърпа за моп за мокро почистване
  • 1 x Зарядна станция
  • 1 x кабел за зареждане
  • 1x Инструмент за обезкосмяване (черен)

 




    Виж още Прахосмукачки и Парочистачки

    Технически характеристики

    Цвят:  Черен
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти