Прахосмукачка робот IRobot Roomba Combo 113***
Икона нов продукт

Прахосмукачка робот IRobot Roomba Combo 113***

id s2779834
ОписаниеХарактеристики

1. Roomba Combo е прахосмукачка – робот и робот – моп в едно. Почиства твърди подови настилки и мокети с помощта на V-образна четка и засмукване с вакуум. Четките за ъгли повдигат мръсотията наслоена покрай стени и в ъгли. Системата за мокро почистване използва специална микрофибърна подложка с пореста текстура и три режима на забърсване на пода.


2. Навигация – Roomba Combo чисти логично и организирано, движейки се в сбити линии. Използва сензори за следене на пода, когато почиства мокети или твърди подови настилки.


3. Почистване с вакуум - чисти прах, мръсотия и боклуци от твърди подови настилки и мокети с помощта на V-образна четка и мощно засмукване. Четките за ъгли повдигат мръсотията, наслоена покрай стените и в ъглите.


4. Режим на забърсване - избирате между три режима на забърсване, а електронна помпа контролира водната струя и поддържа подложката равномерно влажна по време на чистене.


5. Мобилно приложение iRobot Home
Чрез приложението iRobot Home App, Roomba Combo се адаптира към ежедневието ви и ви препоръчва графици на почистване. Като например задаване на график с допълнително почистване в сезоните с алергии.




Виж още Прахосмукачки и Парочистачки
Технически характеристики
Цвят:  Сив
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти