Прахосмукачка Karcher WD 3 SV-17/4/20 , С контейнер

Прахосмукачка Karcher WD 3 SV-17/4/20 , С контейнер

id s1983035
ОписаниеХарактеристики

Замисляли ли сте се как би изглеждала перфектната прахосмукачка? Ето я – Прахосмукачка Karcher WD 3 SV-17/4/20, която съчетава мощност, удобство и издръжливост в един компактен уред.

С двугодишна гаранция, този модел на Karcher е създаден да улесни вашето ежедневие и да превърне почистването от задължение в удоволствие. С мощен мотор от 1000W и дължина на кабела от 4 метра, тази прахосмукачка предлага свободата да достигнете всеки ъгъл на дома си без усилие.

Капацитетът на контейнера от 17 литра е идеален за дълги сесии на почистване, без да се налага честото му изпразване. Изработен от неръждаема стомана, контейнерът гарантира дълготрайност и лесна поддръжка. Съпътстващите аксесоари, включително смукателни тръби, дюза за мокро и сухо изсмукване и дюза за почистване на фуги, осигуряват максимална ефективност при всички условия.

Патронният филтър е проектиран така, че да улавя дори най-фините прахови частици, което прави Прахосмукачка Karcher WD 3 SV-17/4/20 подходяща за хора с алергии или домашни любимци. Със своя сребрист цвят и елегантен дизайн, тя се вписва перфектно във всяко помещение.

Този модел е идеален за семейства, които търсят надежден и мощен уред за почистване. Той е подходящ както за млади двойки, така и за по-големи семейства, които се нуждаят от ефективно и бързо почистване на своите домове. Също така, Прахосмукачка Karcher WD 3 SV-17/4/20 е чудесен избор за хора, които ценят качествените продукти с дълъг живот.

Когато става въпрос за Стандартни прахосмукачки, Karcher са безспорни лидери на пазара, предлагайки иновации, които отговарят на нуждите на съвременния потребител. Ако искате да разгледате и други модели на марката, посетете нашия сайт, където ще намерите разнообразие от Стандартни прахосмукачки Karcher.

Избирайки Прахосмукачка Karcher WD 3 SV-17/4/20, вие инвестирате в качество, което ще ви служи верно години наред. Не позволявайте на домакинските задължения да отнемат от свободното ви време – заложете на ефективността и надеждността, които Karcher предлага. С този уред вие ще имате повече време за себе си и своето семейство, докато домът ви блести от чистота.




Виж още Прахосмукачки и Парочистачки
Технически характеристики
Цвят:  Сребрист
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти