Прахосмукачка Karcher VC 3 жълт*** , С контейнер
Икона нов продукт

Прахосмукачка Karcher VC 3 жълт*** , С контейнер

id s3065340
ОписаниеХарактеристики

Замисляли ли сте се какво би било да живеете в свят, където чистотата е само на един бутон разстояние? С Прахосмукачка Karcher VC 3, тази мечта се превръща в реалност. Верига магазини ЗОРА представя иновативен продукт, който обещава да преобрази начина, по който поддържате дома си чист и уютен.

С гаранция от 24 месеца, тази стандартна прахосмукачка е създадена да издържи на изпитанията на времето и да предложи непрекъснато високо качество на почистване. Нивото на шум от 76 dB гарантира, че вашето ежедневие ще бъде съпроводено от тишина дори по време на почистване. А филтърът HEPA 12 е истински бонус за всеки, който цени чистия въздух в дома си, като задържа дори най-малките прахови частици.

Това, което прави Прахосмукачка Karcher VC 3 наистина специална, е нейната мултициклонна технология. Тя осигурява ефективно разделяне на праха от въздуха, което означава, че филтърът остава чист по-дълго и не е необходимо да се мени често. Типът "С контейнер" е идеален за тези, които предпочитат лесно и хигиенично изхвърляне на събрания прах без досег до него.

Комплектът аксесоари, включващ телескопична тръба, дюза за тесни места и мебели, както и дюза за почистване, гарантира, че няма да има кътче в дома ви, което да остане недостъпно. Тези аксесоари са истинско съкровище за всеки, който иска да постигне перфектна чистота без усилие.

И ако се чудите дали Прахосмукачка Karcher VC 3 е подходяща за вас, помислете за следното: тя е създадена за модерния човек, който цени свободното време и предпочита да го прекарва в удоволствия, а не в домакинска работа. Подходяща е както за заети професионалисти, така и за семейства, които искат да осигурят здравословна среда за своите деца. Стилът и дизайнът на прахосмукачката са универсални и лесно се вписват във всяко домашно обзавеждане.

За да разгледате още Стандартни прахосмукачки Karcher, посетете нашия уебсайт. Там ще откриете разнообразие от модели, които отговарят на високите стандарти на марката и са гаранция за качество и дълготрайност.

Избирайки Прахосмукачка Karcher VC 3, вие инвестирате не само в чистотата на своя дом, но и в своето здраве и благополучие. Възползвайте се от предимствата на технологията и се насладете на повече време за себе си и семейството си. Открийте цялата гама от Стандартни прахосмукачки и изберете тази, която най-добре отговаря на вашите нужди и предпочитания.

С Прахосмукачка Karcher VC 3, вие сте на един клик разстояние от чист и уютен дом, където всяка стая блести от чистота, а въздухът е свеж и здравословен. Нека вашето домакинство бъде пример за модерно и ефективно почистване с продукт, който превръща задълженията в удоволствие.




Виж още Прахосмукачки и Парочистачки
Технически характеристики
Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти