Прахосмукачка KARCHER Т 11/1 Classic

Прахосмукачка KARCHER Т 11/1 Classic

id s2601001
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Искате ли безупречна чистота във вашия бизнес пространство? Представяме ви Прахосмукачка KARCHER Т 11/1 Classic - истинският избор за професионалисти!

Със своята компактна и лека конструкция, тази прахосмукачка е лесна за маневриране и не заема много място при съхранение. Здравата изработка е специално съобразена с изискванията на професионалната употреба, а класическата цветова комбинация в сиво и жълто е синоним на качеството на марката KARCHER.

Прахосмукачката е снабдена с мощен мотор от 850 W, осигуряващ оптимална смукателна производителност за темелно почистване на различни повърхности. С вакуум от 235 мбар/23.5 кПа и дебит на въздуха от 40 л/с, тя ефективно премахва прах и мръсотия, като същевременно е подходяща за сухо почистване.

Удобството при работа е гарантирано благодарение на простата операция, ергономичната дръжка и вграденото пространство за съхранение на аксесоарите. Колелцата добавят допълнително удобство, позволявайки лесно придвижване в различни среди.

Към прахосмукачката се включва и подова дюза, както и дълъг смукателен маркуч, който улеснява почистването под мебели и на труднодостъпни места. Здравата тръба пък осигурява удължен обсег на достъп.

С капацитет на контейнера от 11 литра, изработен от висококачествена пластмаса, и дължина на кабела от 12 метра, тази прахосмукачка е идеалният помощник за хотели, офиси и търговски площи, където чистотата е от първостепенно значение.

Верига магазини ЗОРА предлага широка гама от Компресори и други големи машини, включително и продукти на марката KARCHER. Разгледайте нашия асортимент и открийте всичко необходимо за вашето предприятие на Компресори и други големи машини Karcher.

Прахосмукачка KARCHER Т 11/1 Classic е създадена да отговори на нуждите на професионалисти, които ценят качеството и ефективността. Подходяща е както за мениджъри на хотели и търговски обекти, така и за почистващи фирми, търсещи надеждни и издръжливи решения за поддържане на чистота. Нейната дълготрайност и лесна поддръжка са гаранция за добра инвестиция и ниски разходи за експлоатация в дългосрочен план.

Изберете Прахосмукачка KARCHER Т 11/1 Classic за вашето бизнес пространство и осигурете висок стандарт на чистота с продукт, който не прави компромис с качеството. Верига магазини ЗОРА е тук, за да ви помогне да направите най-добрия избор за вашите нужди.



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти
Свързани продукти