Прахосмукачка KARCHER T 10/1 Adv HEPA

Прахосмукачка KARCHER T 10/1 Adv HEPA

id s2623987
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Искате ли безупречна чистота във вашето работно пространство? Представяме ви Прахосмукачка KARCHER T 10/1 Adv HEPA – вашето най-ново и най-надеждно средство в борбата с праха и мръсотията!

Със своята HEPA филтрация, тази прахосмукачка е незаменим помощник в среди, изискващи високи стандарти на хигиена. Фините частици са безпощадно пленени, оставяйки въздуха чист и свеж. Заради своята компактна и здрава конструкция, тя е идеална за комерсиална употреба, като се отличава с изключителна устойчивост на накланяне.

Мобилността е ключова за ефективното почистване, и затова нашата прахосмукачка е оборудвана с колела, които улесняват маневрирането върху различни повърхности. Подредбата на аксесоарите е мислена до най-малкия детайл – всичко е налично и удобно разположено на борда на устройството, което спестява време и усилия.

Допълнително, прахосмукачката разполага с метална тръба, която може да се удължава, за да осигури удобство и комфорт по време на употреба. Това е професионално устройство, създадено за професионални почистващи задачи, идеално за офиси, хотели и търговски площи.

Сред предимствата на Прахосмукачка KARCHER T 10/1 Adv HEPA са подобреното качество на въздуха благодарение на HEPA филтрацията, дълготрайността при комерсиална употреба, лекотата на придвижване и управление, което намалява физическото натоварване за потребителя, и гъвкавостта при почистване с удължаващата се тръба.

Тази прахосмукачка е проектирана да отговори на нуждите на комерсиални среди, където чистотата и качеството на въздуха са от първостепенно значение. С мощност от 700 W, капацитет на контейнера от 20 литра и дължина на кабела от 12 метра, тя е синоним на ефективност и удобство.

Нашата прахосмукачка е идеална за професионалисти, които ценят качеството и издръжливостта. Било то управители на хотели, офис мениджъри или търговци, тя предоставя решение, което улеснява ежедневните задачи и поддържа висок стандарт на чистота. За още Компресори и други големи машини Karcher разгледайте нашия сайт.

Верига магазини ЗОРА е мястото, където можете да намерите надеждни и висококачествени Компресори и други големи машини, които да отговорят на високите изисквания на вашия бизнес. Изберете Прахосмукачка KARCHER T 10/1 Adv HEPA и се насладете на перфектната чистота, която тя предлага!



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти
Свързани продукти