Прахосмукачка Karcher с торбичка VC 2 (11981050) , С торбичка
Икона нов продукт
Описание

Искате ли да превърнете почистването на дома си в лесна и приятна задача? Прахосмукачка Karcher VC 2 е идеалният помощник за всяко домакинство, което цени чистотата и комфорта.

С гаранция от 24 месеца, тази стандартна прахосмукачка от немската марка Karcher е синоним на качество и дълготрайност. Със своето ниво на шум от едва 76 dB, тя е достатъчно тиха, за да не нарушава домашния уют дори по време на почистване. Но това не е всичко - прахосмукачката е оборудвана с HEPA 12-филтър, който гарантира, че въздухът във вашето жилище ще бъде пречистен от най-фините прахови частици.

Уникалността на модела се крие в множеството приставки, които улесняват почистването на различни повърхности. Телескопичната изсмукваща тръба позволява лесен достъп до труднодостъпни места, докато дюзата за почистване на подове ефективно събира мръсотията от всички видове настилки. Четката за мебели и телескопичната дюза за почистване на фуги са идеални за фините детайли, които правят дома ви да блести от чистота.

Типът "С торбичка" на тази стандартна прахосмукачка осигурява лесно и хигиенично изхвърляне на събраната мръсотия, без да се налага контакт с праха. Това е особено важно за хора с алергии или чувствителност към прах.

Ако сте младо семейство, което търси ефективност и практичност в ежедневието, Прахосмукачка Karcher VC 2 е идеалният избор за вас. Тя ще ви помогне да поддържате дома си в безупречен вид, без да отделяте ценното си време в дълги и изтощителни усилия. Също така, за заетите професионалисти, които ценят свободното време, тази прахосмукачка е синоним на бързина и ефикасност.

За любителите на технологиите и иновациите, Прахосмукачка Karcher VC 2 предлага възможността да се насладят на висококачествено почистване с уред, който е съчетание между традиционни методи и модерна технология. А за тези, които обмислят покупката си като дългосрочна инвестиция, включената гаранция и известната надеждност на марката Karcher са гаранция за спокойствие.

Не позволявайте праха и мръсотията да се натрупват във вашия дом. Открийте как Прахосмукачка Karcher VC 2 може да направи почистването едно приятно занимание. И ако желаете да разгледате още Стандартни прахосмукачки Karcher, посетете нашия уебсайт и изберете най-подходящия модел за вашите нужди.

Верига магазини ЗОРА е тук, за да ви предложи качествени решения за почистване, които да улеснят вашето ежедневие и да ви осигурят повече време за важните неща в живота. Прахосмукачка Karcher VC 2 е само един клик разстояние от вас!




    Виж още Прахосмукачки и Парочистачки
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти