Портативна колонка Bose - Soundlink Revolve Plus, Lux Silver

Портативна колонка Bose - Soundlink Revolve Plus, Lux Silver

id s701075
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Мощен звук. Дълбок. Завладяващ.

Тази тонколона с покритие от 360º е проектирана за невероятен звук във всяка посока. Това означава, че където и да се намирате около нея, ще имате същото изживяване. Ако е позиционирана близо до стена, звукът ще се излъчва и ще се отразява в стаята, завладявайки ви както на концерта на любимата ви група. А с гъвкавата дръжка, Bluetooth тонколоната Bose SoundLink Revolve Plus е проектирана да бъде навсякъде с вас.

Повече за слушане. Повече за споделяне

Не се заблуждавайте от нейния размер. Малкият корпус включва множество технологии.
- Високопроизводителен високоговорител;
- Радиатори dual-pasive;
- Многопосочен акустичен дефлектор;
Всичко това означава естествен звук и страхотни емоции!

Пеейки под дъжда ...

Не се страхувате от малко дъжд, нали? Нито Bluetooth тонколоната Bose SoundLink Revolve Plus. Наличието на водоустойчива конструкция, означава, че можете да я използвате без притеснения близо до басейна или близо до мивката.
 

 


Защита от удари

Не се притеснявайте, ако случайно я ударите, пуснете в чантата си или я хвърлите малко по-грубо, отколкото сте искали. Тя е снабдена с материали, специално проектирани за защита.


 


 

 

Преносима. Напълно!

С дръжката от гъвкав материал, Bluetooth тонколоната Bose SoundLink Revolve Plus е много лесна за пренасяне. Внимателно е подбран всеки материал от тази тонколона - до гладката част, с бутони, които осигуряват естествено взаимодействие.

Можете да оставите телефона си настрана

Нямате телефон под ръка? Няма проблем! Можете да направите резервация за вечеря или да изпратите SMS и т.н. Просто задръжте многофункционалния бутон и отворете гласовите команди за Siri и Google Now ™ директно от тонколоната. Проблемът е решен!

Гласови команди

Искате да се свържете. Лесно е. Гласовите команди ви водят през процеса на Bluetooth свързване. Можете също да свържете две устройства. А тонколоната запазва последните 8 свързани устройства.

Водоустойчива

Можете да използвате тонколоната SoundLink Revolve Plus на различни места, без да се притеснявате. Чрез цяла поредица от тестове и оценка IPX4 е потвърдено, че тонколоната ще издържи на случайни пръски вода.
 



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти