Пералня LG F2WR509SBW*** , 1200 об./мин., 9.00 kg, A , Бял
Икона нов продукт
ОписаниеХарактеристики

Искате ли перфектната пералня, която съчетава стил, иновация и ефективност? Представяме ви Пералня LG F2WR509SBW, която превръща прането от задължение в удоволствие.

С капацитет от 9 кг, тази пералня е идеален избор за семейства, търсещи удобство и висока производителност. Инверторният мотор с директно предаване на въртенето гарантира тиха и енергоспестяваща работа, а със 1200 оборота на центрофугата, дрехите излизат почти сухи.

Дизайнът на пералнята е изчистен и модерен, в нежен бял цвят, който лесно се вписва във всяка баня или кухня. Размерите ѝ са оптимални - 850/600/475 мм, което я прави подходяща дори за по-малки пространства. Освен това, LED дисплеят осигурява лесно и интуитивно управление на всички програми и функции.

За семействата с малки деца, функцията защита от деца е незаменима, предпазвайки машината от нежелано пускане или промяна на програмите. И не на последно място, LG предлага 10 години гаранция на мотора, което е доказателство за високото качество и надеждност на продукта.

С таймер за отложен старт, можете да настроите пералнята да започне пране в удобно за вас време, а консумацията на вода от едва 50 литра на цикъл е истинско свидетелство за ефективността на този модел. Нивото на шума при центрофугиране е сведено до минимум - само 71 dB, което прави пералнята LG F2WR509SBW подходяща за работа дори през нощта.

Възползвайте се от възможността да разгледате и други Перални LG, които предлагаме, за да намерите този, който най-добре отговаря на вашите нужди. Ако пък искате да разширите избора си, разгледайте нашите предложения за Перални от различни марки и модели.

Пералнята LG F2WR509SBW е създадена да улесни ежедневието и да осигури повече свободно време за вас и вашето семейство. Със своите иновативни функции и елегантен дизайн, тя е не просто уред, а верен помощник в домакинството. Изберете качеството и надеждността, които LG предлага, и преобразете начина, по който вършите домакинската си работа.




    Виж още Перални

    Технически характеристики

    Цвят:  Бял
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти