Пералня Gorenje WNHA74SAS EU , 1400 об./мин., 7.00 kg, A , Бял
ОписаниеХарактеристики

Замисляли ли сте се как може да превърнете ежедневната задача за пране в удоволствие? Пералнята Gorenje WNHA74SAS EU е тук, за да ви покаже как. Със своя модерен дизайн и високотехнологични функции, този уред е не просто помощник в домакинството, а истински иноватор в грижата за вашите дрехи.

С капацитет от 7 кг и максимални обороти на центрофугата 1400 об./мин., тази пералня е идеален избор за семейства, търсещи ефективност и икономия на време. Нейните 15 програми за пране предлагат разнообразие от опции, които отговарят на всички ваши нужди - от деликатни тъкани до спортни екипи и детски дрехи. Иновативната функция SteamTech използва пара за по-добро отстраняване на петна и алергени, осигурявайки ви допълнителна хигиена и свежест.

Енергиен клас A гарантира, че пералнята е екологично съобразена и ще ви помогне да намалите консумацията на електроенергия и вода, със своята ниска консумация от само 34 литра вода на цикъл. Това е важно не само за вашата сметка за комунални услуги, но и за опазването на околната среда.

Удобството е ключово, и затова пералнята Gorenje WNHA74SAS EU разполага с инверторен мотор, който работи тихо и надеждно, с ниво на шум при центрофугиране от едва 72 dB. Таймерът за отложен старт ви позволява да настроите прането да започне в най-удобното за вас време, а функцията за добавяне на дрехи ви дава възможност да включите забравена дреха дори след стартиране на програмата.

За семействата с малки деца, безопасността е от първостепенно значение. Пералнята е оборудвана с защита от деца, която предотвратява случайно активиране на уреда от любопитни малки ръце. Размерите на пералнята (850/600/470 мм) я правят лесна за интегриране във всяко помещение, а белият цвят добавя стил и елегантност към интериора на вашата баня или перално помещение.

С LCD дисплея, който показва всички настройки и оставащо време за пране, управлението на пералнята става интуитивно и лесно. Ако сте в бързане, функцията за кратка програма на пране от 15 минути е идеална за освежаване на леко замърсени дрехи.

За всички, които търсят надеждност и качество, пералнята Gorenje WNHA74SAS EU се предлага с 24-месечна гаранция, която гарантира спокойствие и увереност във вашата покупка. Открийте още Перални Gorenje и разширете възможностите за грижа за вашите дрехи.

Верига магазини ЗОРА ви предоставя всичко необходимо за модерния дом. Разгледайте нашия асортимент от Перални и изберете перфектния модел, който отговаря на вашите изисквания и желания. Пералнята Gorenje WNHA74SAS EU е много повече от уред - тя е ваш надежден партньор в грижата за дома и семейството.




    Виж още Перални

    Технически характеристики

    Цвят:  Бял
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти