Пасатор Philips HR2657/90*** , 800 W
Икона нов продукт
Описание

Открийте магията на перфектно пасирани съставки с Пасатор Philips HR2657/90, който обещава да превърне всяка ваша кулинарна идея в реалност. Със своята мощност от 800W и иновативна технология, този пасатор е истински мултиталант в кухнята.

Philips е марка, която се доверява от милиони по целия свят, благодарение на своите висококачествени продукти и иновации, които улесняват ежедневието. С Пасатор Philips HR2657/90, вие получавате не само уред, но и верен помощник, който ще ви спести време и усилия при приготвянето на храна.

Сред основните характеристики на уреда се откроява технологията SpeedTouch, която позволява лесно регулиране на скоростта с едно докосване. Турбо функцията осигурява допълнителна мощ при нужда, а металният накрайник гарантира дълготрайност и устойчивост. Специално разработената технология за пасиране ProMix осигурява равномерно пасиране, което е ключово за перфектните смеси и сосове.

Комплектът включва и редица приставки, които разширяват функционалността на уреда. Спирализаторът позволява да създадете здравословни зеленчукови спагети и украси, а XL кълцащата приставка е идеална за бързо и лесно смилане на по-големи количества храна. Бъркалката за леки смеси е перфектна за приготвяне на кремове и майонези, а ножът с две остриета от неръждаема стомана гарантира прецизност и ефективност.

С Пасатор Philips HR2657/90, вие сте готови да се справите с всяко кулинарно предизвикателство. Благодарение на пластмасовия корпус, уредът е лек и удобен за употреба, а чашата за из път с обем 500 мл е идеална за приготвяне на смутита и сокове за вас и вашето семейство, дори когато сте в движение.

Вашата кухня заслужава уред, който да отговори на всички нужди на съвременния начин на живот. Независимо дали сте любител на кулинарните изкушения или просто търсите начин да улесните ежедневните си задачи, Пасатор Philips HR2657/90 е изборът, който ще преобрази начина, по който готвите.

За да разгледате още продукти от категорията и марката, посетете Пасатор Philips и открийте уреда, който най-добре отговаря на вашите нужди и предпочитания.

С двегодишна гаранция и обещанието за качество, което Philips носи, вие можете да бъдете сигурни, че инвестицията ви е дългосрочна. Направете първата стъпка към по-вкусни и здравословни ястия с Пасатор Philips HR2657/90, който е наличен във Верига магазини ЗОРА. Открийте повече за този и други уреди от категорията Пасатор, и се насладете на безграничните възможности, които предлагат.

Защото всяка детайл в кухнята има значение, а с правилните инструменти всяко хранене може да се превърне в празник за сетивата. Изберете Пасатор Philips HR2657/90 и преобразете своето кулинарно изкуство.




    Виж още Миксери и Пасатори
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти