Парогенератор Zelmer ZIS5400 Aqua Steam , 2400 W, 6.00 bar

Парогенератор Zelmer ZIS5400 Aqua Steam , 2400 W, 6.00 bar

id s2444177
Описание

Забравете за бръчките и трудното гладене! С Парогенератор Zelmer ZIS5400 Aqua Steam, вашият гардероб ще изглежда безупречен без излишни усилия. Открийте новото поколение гладене с технология, която превръща тази досадна задача в удоволствие.

С мощност от 2400W и максимално налягане от 6.00 bar, този парогенератор осигурява бързо загряване и ефективно премахване на най-упоритите гънки. Керамичната плоча гарантира плавно плъзгане върху всякакви тъкани, а с вместимостта на резервоара от 1.50 литра можете да гладите дълго време без прекъсване.

Функцията за променлива пара с 120 g/min и ударна пара с 320 g/min позволява персонализиране на гладенето според нуждите на различните материи. С вградената антиваровикова система, този уред ще ви служи вярно години наред, а възможността за постоянно доливане на вода ви спестява време и усилия.

Не на последно място, Парогенератор Zelmer ZIS5400 Aqua Steam предлага и вертикално гладене – идеално за освежаване на завеси и дрехи директно на закачалката. Автоматичното изключване допълнително увеличава безопасността при употреба, като предотвратява възможни инциденти.

За тези, които ценят времето си и искат да изглеждат безупречно във всеки момент, Парогенератор Zelmer ZIS5400 Aqua Steam е идеалният избор. Без значение дали сте зает професионалист или грижовен родител, този уред ще ви помогне да поддържате вашия стил и този на семейството ви без усилие.

Ако искате да разгледате и други модели на марката, посетете нашата секция с Парогенератори Zelmer, където ще откриете разнообразие от уреди, отговарящи на всяко ваше изискване.

Изборът на Парогенератори никога не е бил по-лесен, благодарение на широката гама продукти, които предлагаме. Всеки уред е снабден с подробно описание и спецификации, за да можете да направите информиран и уверен избор. Разгледайте нашите предложения на Парогенератори и открийте перфектния помощник за вашето домакинство.

С Парогенератор Zelmer ZIS5400 Aqua Steam, вие инвестирате в качество, ефективност и дълготрайност. Подарете си свободата да изглеждате винаги елегантно и да се чувствате уверени във всяка ситуация. Нека гладенето бъде не само лесно, но и приятно занимание с уредите от Верига магазини ЗОРА.




Виж още Ютии и гладене
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти