$$$Охладител за процесор Gigabyte AORUS WATERFORCE X 360, LCD Display, RGB Fusion$$$

$$$Охладител за процесор Gigabyte AORUS WATERFORCE X 360, LCD Display, RGB Fusion$$$

id s2572161
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Искате ли да превърнете вашия компютър в произведение на изкуството на високите технологии? Охладител за процесор Gigabyte AORUS WATERFORCE X 360 е тук, за да ви предостави не само ефективност, но и визуално удоволствие.

С тригодишната гаранция, която предлага GIGABYTE, можете да сте сигурни в надеждността и дълготрайността на този продукт. Съвместимостта с различни сокети като 1156, 1366, 2011-3, AM4, 2066, 1150, TR4, 1151, 1200, 1155, sTRX4 гарантира, че Охладителът за процесор Gigabyte AORUS WATERFORCE X 360 ще пасне идеално на широк спектър от процесори.

Скоростта на въртене на вентилаторите може да достигне до 2300 оборота в минута, осигурявайки максимален поток на въздух от 60.07 CFM, което гарантира, че вашата система ще остане хладна дори при най-интензивната употреба. Типът на охлаждане е с течност, което е известно със своята ефективност в отвеждането на топлината от процесора.

Нивото на шум е сведено до минимум, вариращо от 7.9 до 37.6 dBA, което означава, че Охладителът за процесор Gigabyte AORUS WATERFORCE X 360 работи тихо, позволявайки ви да се съсредоточите върху вашата работа или игра, без да бъдете притеснявани от нежелани шумове.

Размерите на радиатора са 394 x 120 x 27 мм, а на вентилаторите - 120 x 120 x 25 мм, което ги прави подходящи за монтаж в повечето стандартни компютърни кутии. Освен това, с включения 4 PIN конектор, инсталацията е лесна и удобна.

Особено впечатляващ е кръглият LCD дисплей, който ви позволява да персонализирате визуалното изображение на вашата система. RGB Fusion технологията добавя още едно ниво на персонализация, позволявайки ви да синхронизирате осветлението с други Компоненти GIGABYTE и да създадете завладяваща светлинна шоу-атмосфера във вашата стая.

Този охладител е идеален за геймъри, технологични ентусиасти и професионалисти, които търсят високопроизводителни Компоненти за своите мощни машини. Възрастта на купувача може да варира, но страстта към технологиите и желанието за висока производителност са общи. Тонът на описанието е информативен и вълнуващ, подчертавайки как високите характеристики на продукта могат да подобрят изживяването при употреба.

За тези, които ценят дългия живот на своите устройства и искат да намалят честотата на покупка на нови Компоненти, тригодишната гаранция е сигурност, която не може да бъде пренебрегната. Потенциалните бариери за покупка, като сложността на инсталацията и съвместимостта с различни системи, са успешно преодолени с универсалната съвместимост и лесната инсталация на продукта.

Открийте още висококачествени Компоненти GIGABYTE и подобрете вашата компютърна система с най-доброто на пазара. Или разгледайте широката гама от Компоненти, които Верига магазини ЗОРА предлага, за да намерите точно това, от което се нуждаете.

С Охладител за процесор Gigabyte AORUS WATERFORCE X 360, вашата система ще бъде не само прохладна и тиха, но и стилно осветена, отразяваща вашата уникалност и страст към технологиите.



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти