Office LTSC Professional Plus 2021 (2 устройства) digital certificate

Office LTSC Professional Plus 2021 (2 устройства) digital certificate

id s2643071
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание
Специфики на лицензирането
Този продукт може да бъде инсталиран и активиран на две устройства (1 компютър и 1 лаптоп).
Един лиценз тип volume (обемен) на Microsoft Office (Standard/Professional Plus), закупен чрез търговско споразумение, коeто не обхваща цялата фирма, може да бъде инсталиран и активиран на две устройства едновременно – на един персонален компютър и на един лаптоп (или на друго съвместимо преносимо устройство), стига да има един определен основен потребител и за двете устройства.
Продуктът отговаря на тези условия, както е обяснено в продуктовите условия на Microsoft:
„Ако Клиентът не лицензира софтуера като корпоративен продукт или за цялата фирма, той може да инсталира софтуера и на едно преносимо устройство, което да бъде използвано от Основния потребител на Лицензираното устройство.“

Специфики на инсталирането
Важно! Office LTSC Professional Plus 2021 се поддържа само на: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019, Windows Server 2022.
Забележка: Не е възможно на едно и също устройство да бъдат инсталирани едновременно и двата типа лицензи на софтуера (volume и retail). Това означава, че не можете да инсталирате например Microsoft Office Home and Business (лиценз тип retail) и Project Professional (лиценз тип volume) на един и същ компютър.

Съдържание
Office LTSC Professional Plus 2021 съдържа следните приложения:



Word
Excel
PowerPoint
Outlook
Teams (клиент)




OneNote
Publisher
Access
Skype for Business




Функции
Office 2021 е цялостен пакет за продуктивност, предназначен за фирми, които се нуждаят от стабилен и надежден офис софтуер. Пакетът гарантира целостта и поверителността на данните, а гъвкавите му опции за внедряване отговарят на различните нужди в организацията, което го прави универсален избор за фирми от всякакъв мащаб. Най-важните подобрения са:

Усъвършенствана конферентна връзка и сътрудничество в реално време с Teams: Office 2021 включва клиентското приложение Teams, което улеснява бързата комуникация и ускорява вземането на решения и работните процеси.Важно: За използване на пълната бизнес версия на MS Teams все още се изисква закупуване на абонамент.
Подобрено сътрудничество в Word и Excel: най-новият пакет на Microsoft Office предлага усъвършенствани функции за сътрудничество, които улесняват съвместната работа на екипите по документи в реално време. Възможностите за съавторство оптимизират работата в екип, като позволяват на няколко потребители да редактират документи едновременно.
Динамични масиви в Excel: динамичните масиви позволяват на потребителите да работят по-ефективно със сложни набори от данни, като улесняват боравенето с данните и анализа им и опростяват задачите като филтриране, сортиране и извършване на изчисления.
Автоматичен превод в Outlook: имейл съобщенията могат да бъдат превеждани на повече от 70 езика директно в имейл клиента. Преводът се показва веднага до оригиналното съобщение в пощенската кутия.
Актуализирани функции за презентации в PowerPoint: подобрената функция Record Slide Show (Запис на слайдшоу) позволява на презентаторите да правят видеозапис на презентация в PowerPoint заедно с дикторския текст, времената на слайдовете, жестовете при ръкопис и движенията на показалеца.
Подобрено водене на бележки с OneNote: удобното приложение за водене на бележки се завръща в този пакет на Office, като позволява на потребителите да подготвят бележки с точки, извлечени от имейли в Outlook, или дори да вграждат таблица на Excel в бележките си.
Подобрения на достъпността: Office 2021 поставя приоритет върху достъпността, а подобренията целят да направят софтуера по-приложим за потребителите с увреждания. По-добрите функции и инструменти за достъпност гарантират, че всички потребители имат достъп до приложенията на Office и могат да взаимодействат с тях ефективно.
Повишаване на сигурността: в целия пакет са включени допълнителни мерки за сигурност за защита на чувствителни данни и предотвратяване на неоторизиран достъп. Подобрените функции за сигурност помагат за намаляване на рисковете за киберсигурността, като предпазват от потенциални заплахи и уязвимости.
Оптимизиране на производителността: подобрена е скоростта и реакцията на всички приложения. Потребителите могат да очакват по-плавна работа и по-кратко време за зареждане при работа с документи и файлове.

Чудите се какви са разликите между Office 2021 и Office 2019? Разгледайте нашата статия за сравнение: Office 2019 или Office 2021 – кой да изберете?

  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти