OEM 85W MagSafe Power Adapter EU - захранване за MacBook Pro (bulk)

OEM 85W MagSafe Power Adapter EU - захранване за MacBook Pro (bulk)

id s378921
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Захранване: 85 W, Европейски стандарт
 Зарежда литиево полимерната батиря при изключено състояние или спящ режим.
Наличие на магнитен DC конектор, чрез който изключително лесно свързвате адаптора към вашия Макбук. Също така магнитния конектор предпазва вашия Макбук при високо напрежение, неизправност в ел. система или при дърпане на самия кабел.  
Наличние на LED индикатор: червено - зарежда се, зелено - зареден.  
Може да се използва дори когато вашия Макбук е без батерия.
Съвместимост: MacBook Pro (всички модели с Magsafe 1)
В комплекта:  - OEM MagSafe Power Adapter 85W
За MacBook Pro Retina Display ви е необходим ето този продукт
Внимание: може да се използва и с всички други модели MacBook, само чрез Magsafe 2 преходник (не е включен в комплекта) - може да бъде намерен ТУК
Внимание: продуктът е в Bulk Package
Bulk package (в превод наливна опаковка) се използва за обозначаването на продукти, които са без търговка опаковка (кутия, плик и др.). Най-често такива продукти са предназначени да бъдат част от комплект на друг продукт, като например слушалки, калъф или кабел в комплект на мобилен телефон. Тези продукти са напълно идентични с продуктите, които са в търговска опаковка, но просто не са предназначени за витрини или щандове на търговски обекти.
 OEM (original equipment manufacturer) или в превод производство на оригинално оборудване, означава че всички или част от материалите, технологиите и дизайнът използвани при производството на този продут, са идентични с оригиналните. Тези продукти не могат да бъдат категоризирани като оригинални, тъй като не са произведени за съответната марка, но са напълно или почти напълно идентични с тях. OEM често нямат само логото на марката или имат съвсем леки промени по надписите върху продукта. Най-често са произведени и от същата компания, която ги произвежда за дадената марка.
Гаранция: 12 месец

  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти