Мултикукър с 36 програми BROCK MC 3602 RD, 700W, 5 литра, Керамично покритие, Отложен старт, Червен

Мултикукър с 36 програми BROCK MC 3602 RD, 700W, 5 литра, Керамично покритие, Отложен старт, Червен

id s723632
    Описание
    Мултикукър BROCK е с мощност 700W и вместимост 5 литра. Той е точната придобивка за всяко домакинство, което цени вкуса на домашно приготвената храна. Независимо от това дали предпочиташ по-дълго готвените ястия или искаш нещо вкусно и бързо за вечеря, той ще се справи. А докато той готви, ти можеш да се отпуснеш в компанията на семейство и приятели. Лесен за обслужване, той е оборудван с интелигентен контрол на температурата и Touch screen контролен панел в предната част на корпуса за по-лесно боравене. С мултикукъра на BROCK, ще приготвяте супи, ориз, пържени ястия, паста, сладкиши, хляб, пици, соте, овесена каша, печени ястия и др.

    Многофункционалният кухненски уред за готвене е незаменим помощник за всяко домакинство. С негова помощ приготвянето на ястия е по-лесно, по-бързо и с по-малко разходи. 5-литровата купа на мултикукъра ще ти осигури достатъчно място, за да приготвиш любимите ястия на своето семейство. Вътрешният съд на мултикукъра е с керамично покритие, което осигурява безпроблемно готвене на всяко ястие. Максималното време за отложен старт е 24 часа, а минималното – 30 минути.
    Идеалният подарък за всяка домакиня, която иска да си спести време и усилия в кухнята. Мултикукър BROCK идва при теб с впечатляваща кутия в свежи цветове.

    - Мултифункционален уред за готвене
    - Компактен и мощен мултикукър, за да се затопли, за бавно готвене, пържене, печене и др.
    - Вътрешен съд с керамично покритие
    - Touch screen контрол
    - Мощност: 700W
    - Вместимост: 5 литра
    - 36 програми
    - Таймер, отложен старт, готвене на пара
    - Функция за запазване топлината
    - Включени аксесоари
    - Размери: 42 х 27 х 22 см



    Виж още Мултикукъри
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти