Монитор ZOWIE XL2546X - 24.5 inch Fast TN, Full HD, 240Hz, DyAc 2, HDMI, DP, Черен

Монитор ZOWIE XL2546X - 24.5 inch Fast TN, Full HD, 240Hz, DyAc 2, HDMI, DP, Черен

id s2624338
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да превърнете всяка игра в победа? С Монитор ZOWIE XL2546X вие сте винаги една крачка пред конкуренцията!

Display Specs:

Този монитор предлага 24.5-инчов екран, който е перфектен за динамичните сцени на вашите любими игри. С технологията Fast TN и Full HD резолюция (1920x1080), всяка детайл е изобразен с кристална яснота. А с честотата на опресняване от 240Hz, изображенията са гладки и без разкъсвания, което е критично за бързите реакции в игрите.

Enhanced Motion Clarity:

Технологията DyAc™ (Dynamic Accuracy) версия 2 драстично намалява размазването на движението, което е особено ценно при бързи игри. Тази функция осигурява изключителна яснота на движението, така че да можете да реагирате светкавично.

Connectivity:

С HDMI и DisplayPort входове, Монитор ZOWIE XL2546X предлага разнообразни опции за свързване, което ви позволява да се наслаждавате на висококачествени игри без забавяне.

Design and Build:

Стилният черен цвят и дизайнът със странични крила намаляват отвличането на вниманието и отраженията. Здравата стойка с възможности за регулиране на височината, наклона и завъртането осигурява ергономично позициониране. Акцентът в червено подчертава идентичността на марката ZOWIE.

Additional Features:

Включва и кабелен дистанционен контролер (S Switch), който улеснява достъпа до настройките на монитора, като по този начин ви позволява да се концентрирате изцяло върху играта.

За геймърите, които търсят перфектната комбинация от скорост, яснота и комфорт, Монитор ZOWIE XL2546X е идеалният избор. Със своите 36 месеца гаранция, той представлява инвестиция, която ще ви служи верно във всяка битка. Открийте света на Монитори и изведете играта си на ново ниво!

И за тези, които искат да разгледат още продукти от тази категория и марка, посетете Монитори ZOWIE, където ще намерите разнообразие от висококачествени монитори, специално създадени за нуждите на всеки геймър.

Независимо дали сте професионален играч или просто обичате да прекарвате времето си във виртуални приключения, Монитор ZOWIE XL2546X ще ви помогне да изживеете всяка игра до максимума. С него всяка мисия е успешна, а всяка битка - спечелена. Заложете на качество и производителност, които ще ви отведат до върха!




Виж още Монитори

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти